Σαν πριγκίπισσα στο νησί των ιπποτών - Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει στα βράχια και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα

Με μίνιμαλ μαγιό και φοβερές αναλογίες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σαν πριγκίπισσα στο νησί των ιπποτών - Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει στα βράχια και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα

Σπάνια την βλέπουμε έτσι για αυτό μας έκανε και μεγάλη εντύπωση, με την καλή πάντα έννοια, καθώς αποκαλύπτεται το απίστευτο σώμα της, το οποίο η αλήθεια είναι πως δεν συνηθίζει να δείχνει τόσο με το μαγιό. Ο λόγος για την πανέμορφη και ταλαντούχα Βασιλική Τρουφάκου (δείτε εδώ όσα έχει δηλώσει για την εικόνα της), όπου απολαμβάνει τις διακοπές της από το νησί της Ρόδου και μοιράζεται στιγμιότυπα με το κοινό της.

Η νέα ανάρτηση της Βασιλικής Τρουφάκου που έφερε πανικό

Το απόγευμα λοιπόν της Κυριακής 14/8 η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί ένα ξεχωριστό φωτογραφικό στιγμιότυπο, όπου γεμάτη νάζι και χαμόγελο ποζάρει με άνεση πάνω στα βράχια της Ρόδου. Στην φωτογραφία δεν μπορούμε να μην διακρίνουμε το εντυπωσιακό της μπικίνι αλλά και το καλλίγραμμο κορμί της, χωρίς ίχνος ρετούς.

Καμία σχέση με την υποκριτική - Η αλήθεια για τις σπουδές της

Η ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv και, με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά "Ψέματα", μίλησε για την υποκριτική στη ζωή της, για το κοινό που την παρακολουθεί και με το οποίο έχει δημιουργήσει μία σχέση, αλλά και για τις άβολες στιγμές που αφορούν τα προσωπικά της. Στο παρελθόν, μάλιστα, είχε αποκαλύψει και ένα τρομερό περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε πως ο κόσμος που την παρακολουθεί έχει μία αμοιβαία κατανόηση για τον τρόπο που την αντιμετωπίζει, ενώ όσον αφορά το επάγγελμά της τόνισε πως εάν δεν είχε ασχοληθεί με αυτό θα δούλευε ως πολιτικός μηχανικός, γιατί αυτό έχει σπουδάσει σε πρώτο επίπεδο και της αρέσει.

Σου δημιουργεί άγχος το ότι κάθε σεζόν πρέπει να κάνεις συζητήσεις;

Αν ήταν κάθε σεζόν, θα ήμουν χαρούμενη! Κάθε τρεις μήνες πρέπει να βλέπω τι θα κάνω. Είναι ένα μικρό μαρτύριο αυτό που ζούμε. Και μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές και να ξεκινήσουν οι πρόβες δεν είναι τίποτα δεδομένο.

Plan b υπάρχει; Τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις;

Είμαι πολιτικός μηχανικός και εργάζομαι κι εκεί! Ότι κάνω το κάνω μέσα από την καρδιά μου, δεν το έχω ακριβώς ως plan b. Το σπούδασα, το αγαπώ και το κάνω παράλληλα.

Βασιλική Τρουφάκου

Μέσα σε αυτή τη δεκαετία τι σχέση έχεις δημιουργήσει με το κοινό;

Δεν έχω υπερεκτεθεί, νομίζω ότι υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός. Δεν παραβιάζουν την προσωπική μου ζωή, δεν με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Όταν σε αναγνωρίζει κάποιος, νιώθεις ότι παρεμβαίνει κάπως στην προσωπική σου ζωή, αλλά ποτέ δεν έχω νιώσει ότι έχω έρθει σε δύσκολη θέση.

Παίζει ρόλο ο τρόπος που έχεις διαχειριστεί την εικόνα σου; Το ότι δεν προβάλλεις την προσωπική σου ζωή;

Υπάρχουν κατανόηση και σεβασμός. Πάντα θέλει προσοχή, αλλά νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι τα έχω πάει πολύ καλά. Υπάρχουν και περίεργοι τύποι και αγενείς, αλλά βρίσκεις τρόπο να το διαχειριστείς. Να πούμε βέβαια ότι εδώ τα μεγέθη δεν είναι όπως στο εξωτερικό. Είμαστε άνθρωποι κανονικοί, πάω στο σούπερ μάρκετ για να ψωνίσω, δεν πάει η οικιακή βοηθός μου (γέλια).

Ποια είναι η πιο άβολη στιγμή;

Κάποιες παπαρατσικές φωτογραφίες ήταν αλλόκοτο πράγμα για μένα. Έχω δεχθεί, όμως, ότι όταν μπαίνεις στο σπίτι του κόσμου, υπάρχει ένα ενδιαφέρον, νιώθεις ότι ξέρεις τον άλλον. Να υπάρχει όμως όριο. Και στην περίπτωση μου νομίζω ότι υπάρχει.