Τα «έσπασαν» μέχρι το πρωί - Η βραδινή έξοδος της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στη Μύκονο

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα «έσπασαν» μέχρι το πρωί - Η βραδινή έξοδος της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στη Μύκονο

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έκαναν μία παύση στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες προκειμένου να απολαύσουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Την περίοδο αυτή, το ευτυχισμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Μύκονο και μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής (14/8) πραγματοποίησαν έξοδο σε γνωστό μαγαζί του νησιού.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας προτιμούν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι σπάνια βλέπουμε κοινές αναρτήσεις τους στα social media, ενώ από τη μεριά της η Βίκυ Καγιά έχει μοιραστεί διάφορα δικά της στιγμιότυπα (δείτε εδώ την εντυπωσιακή φωτογραφία της με μαγιό).

Ερωτευμένοι στην βραδινή τους έξοδο Καγιά και Κρασσάς

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και έτσι, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία από την έξοδό της με τον αγαπημένο της σύζυγο. Χαμογελαστοί και ερωτευμένοι, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς απόλαυσαν την υπέροχη βραδιά του Αυγούστου στο νησί των ανέμων.

Βίκυ Καγιά Μύκονος
Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς

Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς διαθέτουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz και το έχουν αποδείξει πολλές φορές μέσα από φωτογραφίες από το εσωτερικό του αλλά και τον πανέμορφο κήπο.

Η οικία της του μοντέλου - παρουσιάστριας έχει γήινα χρώματα, είναι μοντέρνο, φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες. Eντύπωση προκαλεί επίσης ο υπέροχος κήπος, στον οποίο τα παιδιά της περνούν δημιουργικά και ευχάριστα την ώρα τους όταν ο καιρός τους το επιτρέπει.

Η Βίκυ Καγιά μας έχει δείξει πολλές γωνίες του σπιτιού της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου κάνει διάφορες αναρτήσεις.

«Στη δική μας οικογένεια, την οικεία Κρασσά έχουμε τέσσερα παιδιά και είμαστε μια χαρά. Τα παιδιά μου αν και δεν είναι μωρά πλέον, το σαλόνι έχει γίνει πάρκο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών μου. Το να είσαι αποκομμένος από τον κόσμο, από τις αθλοπαιδείες σου, από το σχολείο σου, αυτό το πράγμα σε κλείνει συναισθηματικά και είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς», είχε πει σε δηλώσεις της η ίδια χαρακτηρίζοντας το σαλόνι πάρκο.

Βίκυ Καγιά Ηλίας ΚρασσάςΒίκυ Καγιά σπίτιΒίκυ Καγιά σύζυγος