Τρισευτυχισμένη η Ελένη Φουρέιρα - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Τεράστια επιτυχία για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρισευτυχισμένη η Ελένη Φουρέιρα - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Μπορεί οι φήμες να θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Αλμπέρτο Μποτία, ωστόσο η ίδια επιμένει να μην κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση, αν και προς το παρόν δεν έχει διαψεύσει την εν λόγω είδηση.

Την ίδια στιγμή βέβαια, τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο. Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τον Trannos, η Ελένη Φουρέιρα προχώρησε σε μία ξεχωριστή ανακοίνωση.

Η χαρμόσυνη ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως το νέο της τραγούδι βρίσκεται στην πρώτη θέση των charts στο spotify, μόλις δύο μέρες μετά την κυκλοφορία του.

Ελένη Φουρέιρα νέο τραγούδι

Η Φουρέιρα έκανε πραγματικότητα το όνειρο ενός κοριτσιού

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια καλλιτέχνης, που πέρα από τις πολύ καλές φωνητικές αλλά και χορευτικές της ικανότητες, έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα πολύ φιλάνθρωπο πρόσωπο. Η νεολαία τη θαυμάζει και την ακολουθεί παντού για αυτό και μια μικρή της θαυμάστρια της έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και κατάφερε να τη συναντήσει, χάρη στη θέληση της τραγουδίστριας αλλά και του Make a Wish Greece.

Η Φουρέιρα άλλωστε, οφείλει και τη φήμη της στο γεγονός ότι παρά την μεγάλη της καριέρα, δεν έχει καβαλήσει το καλάμι, αλλά παραμένει ανθρώπινη και προσιτή, αφού φωτογραφίζεται και συναντά συχνά θαυμαστές της. Αυτό ακριβώς, όπως και το γεγονός ότι δεν φοβάται να τσαλακωθεί(δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε με ατέλειες στο σώμα της) την κάνει ακόμα πιο αγαπητή στο κοινό.

Η Ελένη Φουρέιρα επισκέφθηκε τη μικρή της φαν στο σπίτι της, η οποία την υποδέχτηκε φορώντας τα καλά της. Οι δυο τους τραγούδησαν καραόκε, ενώ η Ειρήνη εκμυστηρεύτηκε στην τραγουδίστρια ότι την έχει ονειρευτεί. «Σε είδα στο όνειρό μου. Είδα πως τραγουδούσαμε μαζί το "Loquita" και το "Καραμέλα"», της είπε. Οι δυο τους πέρασαν χρόνο στο σπίτι, διασκέδασαν, έφαγαν μαζί και στο τέλος έσβησαν και μία τούρτα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Make a Wish που είναι πάντα εκεί για τα παιδιά», έγραψε μεταξύ άλλων, η Φουρέιρα στο story που δημοσίευσε από τη συνάντηση τους στο instagram.

Η Ελένη Φουρέιρα όταν συνάντησε τη μικρή της θαυμάστρια