Στιγμές ευτυχίας για τον Γρηγόρη Λέων: Οικογενειακές διακοπές στη Ρόδο με τη σύζυγό του και τον γιο τους

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Γρηγόρη Λέων: Οικογενειακές διακοπές στη Ρόδο με τη σύζυγό του και τον γιο τους

Ο Γρηγόρης Λέων έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς ο Ιατροδικαστής έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις τελευταίες εξελίξεις. Ωστόσο, ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μαζί με την αγαπημένη του οικογένεια.

Συγκεκριμένα, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ταξίδεψαν μέχρι την Ρόδο για τις οικογενειακές του διακοπές. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Λέων είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο ίδιος πόζαρε στο πλευρό της αγαπημένη του συζύγου, Δήμητρας αλλά και στον καρπό του έρωτά τους, τον αγαπημένο τους γιο.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Λέων από τις καλοκαιρινές του διακοπές

Ανάρτηση Γρηγόρη Λεών

«Είμαστε αρκετά κοντά στην ολοκλήρωσή...» - Έρχεται το τέλος στο θρίλερ σύμφωνα με τον Γ. Λέων

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Γρηγόρης Λέων μετά τα νέα δεδομένα της υπόθεσης της Πάτρας και την πιθανή εκταφή της Τζωρτζίνας. Όπως τόνισε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα πορίσματα που αναμένονται για τους θανάτους των δύο παιδιών (δείτε εδώ το νέο αίτημα για εκταφή της Μαλένας), τόνισε πως "η καθυστέρηση η μεγάλη ήταν μέχρι να ξεκινήσουμε ουσιαστικά να κάνουμε τη σωστή διαδικασία".

Πρόσθεσε πως "οι πραγματογνώμονες έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν όσους επανελέγχους επιθυμούν, έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μια άνεση χρόνου ώστε να καταθέσουν τεκμηριωμένες απόψεις, γιατί εδώ το σημαντικό δεν είναι να βιαστούμε αλλά να έχουμε σωστά συμπεράσματα, σωστά πορίσματα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θα αμφισβητηθούν από κανέναν".

Εκτίμησε μάλιστα πως "από τη στιγμή που θα εκδοθούν οι δύο πραγματογνωμοσύνες να είστε βέβαιοι πως θα μπορούμε να στηριχθούμε αξιόπιστα επιστημονικά από αυτές. Νομίζω είμαστε αρκετά κοντά στην ολοκλήρωσή τους. Ήταν να γίνει πρώτα επανέλεγχος όλων των δειγμάτων, όλων των ευρημάτων και στη συνέχεια προφανώς να καταγραφούν οι ορθές αιτίες θανάτου, καθώς αυτό ήταν το κυρίως πρόβλημα".

Ερωτηθείς για το αν είναι απαραίτητες οι εκταφές των παιδιών, επεσήμανε πως κατά την προσωπική του εκτίμηση "η εκταφή θα μας δώσει πάρα πολλά στοιχεία στην περίπττωση της Τζωρτζίνας".

Δήλωσε επίσης πως είναι βέβαιος ότι "από τη στιγμή που θα εκδοθούν τα πορίσματα, προφανώς θα πρέπει να αποκαλυφθούν όλοι οι δράστες του συγκεκριμένου εγκλήματος, είτε έπαιξαν τον ρόλο πρωταγωνιστή, είτε συμπρωταγωνιστή, είτε κομπάρσου".