Το δημόσιο " Σ'αγαπώ" και οι τρυφερές ευχές του Άρη Σοϊλέδη για την ονομαστική εορτή της Μαρίας Αντωνά

Η ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το δημόσιο

Στο φετινό Survivor 5 ήταν και ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση. Πλέον ο ίδιος είναι αχώριστος μαζί με την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά μιας και ετοιμάζονται σιγά σιγά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Βέβαια, η σημερινή (15/8) ημέρα για την Μαρία Αντωνά είναι ιδιαίτερη καθώς έχει την ονομαστική της εορτή. Όπως ήταν λογικό ο αγαπημένος της σύντροφος δεν δίστασε να την ευχηθεί δημόσια με μια άκρως τρυφερή ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά στην οποία δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Να σε χαίρομαι αστέρι μου. Σ’αγαπώ».

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη

Ανάρτηση Άρη Σοϊλέδη

«Ψάχνουμε και κοιτάμε...» - Η Μαρία Αντωνά "σπάει" τη σιωπή της για τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που το Survivor 5 έριξε αυλαία, αφήνοντας τον Άρη Σοϊλέδη στη δεύτερη θέση (δείτε εδώ με πόσα χρήματα γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο). Η Μαρία Αντωνά, από το πρώτο λεπτό βρέθηκε στο πλευρό του και πλέον οι δυο τους είναι έτοιμοι να απολαύσουν τις προετοιμασίες του γάμου τους.

Τις προηγούμενες ώρες μάλιστα, η Μαρία Αντωνά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να κάνει ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους και να απαντήσει σε 10 ξεχωριστές ερωτήσεις που θα της έκαναν.

Μία από αυτές τις ερωτήσεις, αφορούσε και τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη. Η Μαρία Αντωνά εννοείται πως απάντησε με μεγάλη χαρά.

Συγκεκριμένα κάποιος θέλησε να μάθει πότε πρόκειται να παντρευτούν και έτσι, η παρουσιάστρια έγραψε: «Έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες.. ψάχνουμε και κοιτάμε κτήματα, κτλ κτλ».

Σύμφωνα βέβαια με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, ο γάμος του ζευγαριού αναμένεται να γίνει κάπου κοντά στον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι στενοί τους φίλοι, ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αντωνά Σοϊλέδης γάμος