Με σουφρωμένα χείλη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Η Βίκυ Καγιά με κόκκινο ολόσωμο μαγιό στην παραλία

Έκανε duckface

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με σουφρωμένα χείλη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Η Βίκυ Καγιά με κόκκινο ολόσωμο μαγιό στην παραλία

Η Βίκυ Καγιά ζει μία "δεύτερη εφηβεία" στο πλευρό του καλού της, αφού εθεάθησαν στη Μύκονο σε νυχτερινό κέντρο να τα "σπάνε" μαζί μέχρι το πρωί. Παρόλα αυτά την επόμενη ημέρα, τη Δευτέρα 15/8 δηλαδή, ξύπνησε πιο φρέσκια από ποτέ για να γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο όπως του αρμόζει.

Έτσι, βρέθηκε με κόκκινο ολόσωμο μαγιό και ασορτί μανικιούρ μπροστά από τη θάλασσα, με μόνα αξεσουάρ της λίγα βραχιόλια και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου. Δείχνει πιο ευτυχισμένη, ενώ έκανε και την πόζα που θα απαγόρευε στα μοντέλα του GNTM να κάνουν. Ο λόγος για το duckface που έκανε σουφρώνοντας τα χείλη της.

Η Βίκυ Καγιά με κόκκινο μαγιό και σουφρωμένα χείλη στην παραλία

Βίκυ Καγιά

Πιο αυστηρή από ποτέ η παρουσιάστρια στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας - Η φωτογραφία από τα παρασκήνια που το μαρτυρά

Λίγες ημέρες πριν, η Βίκυ Καγιά απολάμβανε τις διακοπές της, οι οποίες φαινόταν πως δεν είχα τέλος, ωστόσο η ίδια επέστρεψε στην πραγματικότητα και βρέθηκε αμέσως στο στούντιο για τις ανάγκες των γυρισμάτων και των φωτογραφήσεων του GNTM 5.

Την Κυριακή 7/8, μάλιστα, θέλησε να δώσει μία γεύση στους ακόλουθούς της για όσα θα δούμε τη σεζόν που έρχεται, με την ίδια να φωτογραφίζεται έχοντας ένα αυστηρό ύφος πατώντας με το πόδι της τον Τάσο Σοφρωνίου, που θα είναι και ένας από τους κριτές, και ο οποίος κρατούσε ένα κουτί με γλυκά στα χέρια του.

Εκείνη φορούσε ένα μαύρο σορτσάκι, με ένα μαύρο μπούστο και ένα σακάκι στο ίδιο χρώμα, συνδυάζοντάς το με ψηλές μπότες, ενώ ο συνάδελφός της φορούσε ένα τζιν παντελόνι με ένα μαύρο μπλουζάκι και παντόφλες με σχεδιάκια. «Τι είπες;», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Βίκυ Καγιά - GNTM 5