Διπλές χαρές για τη Μπέτυ Μαγγίρα - Γιορτή και γενέθλια για την παρουσιάστρια

Στιγμές ευτυχίας στις διακοπές της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Διπλές χαρές για τη Μπέτυ Μαγγίρα - Γιορτή και γενέθλια για την παρουσιάστρια

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη για την Μπέτυ Μαγγίρα η οποία γιόρτασε μαζί την ονομαστική της εορτή και τα γενέθλιά της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αυτόν τον καιρό απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μέχρι να επιστρέψει στην Αθήνα και να ξεκινήσει ξανά την εκπομπή της (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα).

Έτσι, η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία από τις διακοπές της προκειμένου να πει τα χρόνια πολλά στον εαυτό της καθώς και σε όλους όσους γιορτάζουν.

Η ανάρτηση της Μπέτυς Μαγγίρα για την γιορτή της και τα γενέθλιά της

Ποζάροντας με ένα τεράστιο καπέλο και ένα λευκό καφτάνι μπροστά από μία βίλα που είχε το όνομά της, η Μπέτυ Μαγγίρα έστειλε τις ευχές της και συνέχισε τα μπάνια της.

«Τώρα πια ….. και Βίλα!!!!!! Χρονια μου πολλά λοιπόν -γενέθλια και γιορτή καθότι Δέσποινα- και χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!! Τα φιλια μου και την αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μπέττυ Μαγγίρα γιορτή και γενέθλια

Πού κάνει διακοπές η Μπέτυ Μαγγίρα

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μπέτυ Μαγγίρα σε κάποιο κυκλαδίτικο(αν κρίνουμε από τη φωτογραφία) νησί, μετά το τέλος της εκπομπής της «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» για την φετινή σεζόν. Η παρουσιάστρια πόζαρε ευδιάθετη με μαγιό και μας χάρισε μερικές καλοκαιρινές της στιγμές στο instagram. Το κορμί της δε παραμένει φοβερό και ας είναι μητέρα δύο παιδιών.

Η παρουσιάστρια φαίνεται στα καλύτερά της και απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης μακριά από το άγχος και τα γυρίσματα της πρωτεύουσας. Έχει ξεπεράσει πλήρως την περιπέτεια που είχε πριν από λίγες εβδομάδες, όπου βρέθηκε θετική στον κορωνοιό, και μάλιστα για λίγες μέρες είχε χρειαστεί να την αντικαταστήσει πολύ γνωστός παρουσιαστής του OPEN.

«Κι αν ξυπολητη χορεύω…… (πηγαίνετε στην 2η φωτό παρακαλώ) με σημαία μου μια φούστα», γράφει κεφάτη η Μαγγίρα στη λεζάντα των φωτογραφιών της στο instagram.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε διακοπές στο νησί

Η Μπέτυ Μαγγίρα σε διακοπές σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί