Ημίγυμνος με μία πετσέτα γύρω από το κορμί του - Ο Πέτρος Ιακωβίδης προκάλεσε "πανικό" στον γυναικείο πληθυσμό

Τα σχόλια "έπεφταν βροχή"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ημίγυμνος με μία πετσέτα γύρω από το κορμί του - Ο Πέτρος Ιακωβίδης προκάλεσε

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης και, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media με ένα πολύ ενεργό κοινό. Πολλές φορές μέσα από αυτά προβάλλει τη δουλειά του, αλλά και τον χαρακτήρα του, την πιο αστεία εκδοχή του οποίου έχει δείξει και στο τηλεοπτικό γυαλί. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και φροντίζει να αναρτά υλικό για το κοινό του, όμως η τελευταία του ανάρτηση προκάλεσε "πανικό".

Ξεσηκώθηκε ο γυναικείος πληθυσμός, και όχι μόνο, διότι δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του, όπου ποζάρει ημίγυμνος μπροστά από την πισίνα, φορώντας μονάχα μία πετσέτα στο κάτω μέρος του σώματός του. Οι κοιλιακοί του και τα γυμνασμένα του μπράτσα βγάζουν μάτι και δεν κάνει καμία εντύπωση πως κάτω από την ανάρτηση γέμισε καρδιές και σχόλια από τους ενθουσιασμένους ακόλουθούς του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ποζάρει ημίγυμνος με μία πετσέτα

Πέτρος Ιακωβίδης - ημίγυμνος

Πέτρος Ιακωβίδης
Πέτρος Ιακωβίδης - σχόλια

Ξανθιά με καταγάλανα μάτια - Συγκλονιστική η ομοιότητά του με την μητέρα του

Είναι μελαχρινός με καταγάλανα μάτια, επιτυχημένος τραγουδιστής και χαρισματικός τραγουδοποιός. Ο λόγος για τον Πέτρο Ιακωβίδη, που μας χαρίζει άφθονα πολλές επιτυχίες για να τις συνδυάσουμε με στιγμές από την προσωπική μας ζωή. (Δείτε εδώ το νέο του τραγούδι με την Ζόζεφιν)

Από ποιον όμως πήρε όλο αυτό το ταλέντο που τον οδήγησε στο μονοπάτι της επιτυχίας; Μα φυσικά από την μητέρα του Χρύσα Ιακωβίδη, με την οποία μοιράζονται τα ίδια καταγάλανα μάτια.

Λίγα πράγματα διαφέρουν μεταξύ τους. Εκείνη είναι ξανθιά και εκείνος μελαχρινός, εκείνη φορά γυαλιά και ο τραγουδιστής όχι. Πάντως είναι βέβαιο πως από την πρώτη ματιά αντιλαμβάνεται κάποιος τη συγγένεια.

Είναι γνωστό πια, πως η Χρύσα Ιακωβίδη, αν και δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας, έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδία της και για αυτά θα έκανε τα πάντα. Για αυτό και άλλωστε πόζαρε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό με τον γιο της.