Πόζαρε με "καυτό" μαγιό η Τέτα Καμπουρέλη - Αναστάτωσε με την πίσω όψη της στα 50 της

Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πόζαρε με

Η Τέτα Καμπουρέλη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς σρα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτό το καιρό η ίδια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της μετά από τον χωρισμό της.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης (16/8) η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό στην παραλία Λουτσακίου ενώ είναι ξαπλωμένη στην άμμο.

Από την άλλη, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Με έναν ήλιε στην καρδιά και μια πνοή αέρα πέρασα λίγες ανέμελες ημέρες στο γραφικό Λουτράκι».

Η ανάρτηση της Τέτας Καμπουρέλη

''Όσες δυσκολίες και αν παρουσιαστούν...'' - Το μήνυμα της Τέτας Καμπουρέλη από τις διακοπές μετά τον χωρισμό με τον Γκουρούση

Η Τέτα Καμπουρέλη απασχόλησε πολύ την κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα, αφού μετά από πολλά χρόνια πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της. Η αγαπημένη αισθητικός των διασήμων φαίνεται να έχει προσωρήσει τη ζωή της και από όσο βλέπουμε στις τελευταίες της αναρτήσεις στο instagram μάλλον βρίσκεται σε διακοπές. Δημοσίευσε κιόλας μια πολύ λαμπερή φωτογραφία με ένα μήνυμα που θέλησε να δώσει για τη ζωή που συνεχίζεται παρά τις δυσκολίες.

Παρά τις αρχικές εικασίες ότι το διαζύγιο θα ήταν συναινετικό και δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο συζύγων, οι φήμες που φούντωσαν το τελευταίο διάστημα περί τρίτων προσώπων, έκαναν τον Βασίλη Γκουρούση να ξεσπάσει. Εκείνος σε δήλωσή του μάλιστα είπε πως ο λόγος του διαζυγίου είναι προφανής και τον επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και την σπόντα του για την πρώην σύζυγό του.

Γράφει λοιπόν στη νέα της ανάρτηση στο instagram η γνωστή αισθητικός:

«Όσες δυσκολίες και αν παρουσιαστούν μπροστά μας θα τις υπερκεράσουμε με κουράγιο, δύναμη και χαμόγελο. Ας έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα με γέλιο και χαρά για όλες και όλους».

Το αν κάνει μόνη της διακοπές ή μαζί με τον φημολογούμενο ως νέο σύντροφό της παραμένει άγνωστο.

Η Τέτα Καμπουρέλη κάνει διακοπές μετά το διαζύγιό της