«Δεν με ενδιέφερε ο τίτλος "ο γιος του Δελλή"» - Απασφάλισε ο Γιώργος Αμούτζας για την σχέση του πατέρα του και την υποκριτική

Μίλησε ανοιχτά για το θέμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν με ενδιέφερε ο τίτλος

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος πρόσφατα έγινε μάρτυρας σε ένα σοκαριστικό τροχαίο, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real L!fe και μίλησε για την καριέρα του στην υποκριτική, αλλά και για τον πατέρα του, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός, εξηγώντας σε ποιο βαθμό τον έχει επηρεάσει αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως χρειάστηκε να περάσει κάποια εμπόδια για να αποδείξει την αξία του και να χαράξει τη δική του διαδρομή στον χώρο, ωστόσο θεωρεί πως το έχει καταφέρει και δεν τον απασχολεί πλέον πως τον βλέπουν οι άλλοι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αμούτζα για την υποκριτική και τον πατέρα του

«Κέρδισα πολλά. Σε μεγάλο βαθμό μου προκάλεσε και δυσκολίες αλλά ισορροπήσαμε. Κατάφερα να χαράξω τη δική μου πορεία κι ήδη έχω κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιέφερε καθόλου ο τίτλος «ο γιος του Δελλή». Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα.

Γιώργος Αμούτζας

Αν είναι ένας άνθρωπος να κάνει κάτι σε ένα χώρο, να το κάνει με την αξία του, να περπατήσει το δύσκολο μονοπάτι κι από εκεί και πέρα να αποδειχθεί μέσα στο χρόνο αν τελικά αξίζει ή όχι. Σίγουρα ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου για να με προστατέψει και να με συμβουλεύσει για τα σωστά «ναι» και τα σωστά «όχι».

Ήταν δίπλα μου για να μου ασκήσει πολύ αυστηρή κριτική. Δεν χαϊδεύει αυτιά. Αν βρισκόμουν μπροστά σε έναν ορθάνοιχτο δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα νομίζω ότι δεν θα είχα διάρκεια στο χώρο. Θα τελείωνε αμέσως αυτή η καριέρα».

«Οι σχέσεις μας είναι πάντα...»

Ο πολύ ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, αυτή τη χρονιά απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όχι μόνο για τον πετυχημένο ρόλο του και την ερμηνεία του στην καθημερινή σειρά Σασμός, αλλά και για την σχέση του με την επίσης ηθοποιό Έλενα Πιερίδου, η οποία όπως φημολογείται δεν υφίσταται πια.

Σε πρόσφατη λοιπόν συνέντευξή του στην εφημερίδα Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, ο νεαρός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε σε αυτή τη φημολογία και έδωσε την δική του αφοπλιστική απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε πως: «Dεν μου αρέσει να σχολιάζω, δεν το προτιμώ. Μου αρέσει να μιλάω για τη δουλειά μου, μου αρέσει να εκφράζομαι για όσα απασχολώ τον κόσμο. Τώρα να απαντάω για το αν είμαι ή δεν είμαι σε μια σχέση, αν χώρια, αν είμαστε μαζί, τι έχει γίνει, νομίζω πως είναι ριάλιτι και δεν τοε πιδιώκω καθόλου».

«Αντιθέτως, το αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ. Είμαστε δύο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού».

Ο Γιώργος Αμούτζας μιλά πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού με την Έλενα Πιερίδου

«Την χρονιά που πέρασε κέρδισα πολλά. Σε μεγάλο βαθμό μου προκάλεσε και δυσκολίες αλλά ισορροπήσαμε. Κατάφερα να χαράξω τη δική μου πορεία και έχω ήδη κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο τίτλος «γιος του Δελλή». Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.