Κορμιά "φέτες" στα 48 και στα 53 τους αντίστοιχα η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου - Φωτογραφίες από την απόδρασή τους στους Αντίπαξους

Κούκλες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορμιά

Μπορεί να είδαμε την Ζέτα Δούκα να ξεφαντώνει μέχρι το πρωί στην Κρήτη, όμως πήρε την καλή της φίλη, Μαρία Ναυπλιώτου, και την υπόλοιπη παρέα τους και οργάνωσαν ένα ταξιδάκι με προορισμό τους Αντίπαξους για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν λίγες γυναικείες στιγμές.

Μάλιστα, η πρώτη, που έχει και έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram, έσπευσε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από την απόδρασή τους, όπου πόζαραν με τα μπικίνι τους μπροστά από τα καταγάλανα νερά της θάλασσας, με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά. Τα σώματά τους στα 48 και στα 53 αντίστοιχα είναι γυμνασμένα και καλλίγραμμα και θα έλεγε κανείς πως τις περνά και για 20άρες.

Η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου με μπικίνι στους Αντίπαξους

Ζέτα Δούκα - Μαρία Ναυπλιώτου - διακοπές

Ζέτα Δούκα - Μαρία Ναυπλιώτου

Ζέτα Δούκα - Μαρία Ναυπλιώτου - μπικίνι

Άλλο ένα στιγμιότυπο από κοινές τους διακοπές

Η Ζέτα Δούκα θεωρείται δικαίως μία από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες της showbiz. Όσα χρόνια και να περάσουν αποδεικνύει ότι διατηρείται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, αφού όπως αποδεικνύει και η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε από τις διακοπές της με την καλή της φίλη Μαρία Ναυπλιώτου, με το σώμα της βάζει κάτω πολλές εικοσάρες. Οι δύο ηθοποιοί αναζήτησαν μερικές στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης μακριά από τα γυρίσματα των νέων παραγωγών όπου συμμετέχουν.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η Ζέτα Δούκα βρίσκεται εδώ και καιρό σε δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, η οποία αναθερμάνθηκε τις τελευταίες μέρες μετά την αγωγή που έστειλε ο Κιμούλης στο ΣΕΗ, αλλά και τις δηλώσεις του για τα κίνητρα πίσω από τις καταγγελίες της ηθοποιού. Σε κάθε περίπτωση η Δούκα θα έχει όπως φαίνεται τις μέρες χαλάρωσης που τις χρειάζονται για να ξεχαστεί από την καθημερινότητα.

«Να ήταν καλοκαίρι όλη η ζωή μας…» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα του post που ανέβασε στο Instagram.

Η Ζέτα Δούκα με μαύρο μπικίνι στις διακοπές της