Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Εξαρχοπούλου "λάμπουν" από ευτυχία στην Αστυπάλαια

Μαζί με τον σκύλο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Εξαρχοπούλου

Πριν από λίγο καιρό, παρακολουθήσαμε τον Ηλία Μπόγδανο και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου σε τρυφερά τετ α τετ, αλλά και αστεία στιγμιότυπα κατά τις διακοπές τους στη Μύκονο, ωστόσο οι δυο τους δεν προτιμούν να μένουν στο ίδιο μέρος πολύ καιρό και πλέον βρίσκονται στην Αστυπάλαια. Άλλωστε, έτσι μπορεί και ο τραγουδιστής να συνδυάζει τις διακοπές του με τη δουλειά του.

Την Τετάρτη 17/8, λοιπόν, το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους από το νησί, όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι με τα μαγιό τους μπροστά από τα γαλάζια νερά της θάλασσας, κρατώντας στην αγκαλιά τους τον μαλλιαρό τους φίλο, τον σκύλο τους δηλαδή.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην Αστυπάλαια

Ηλίας Μπόγδανος - Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Έκαναν το επόμενο βήμα

Ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στα επαγγελματικά καθώς τον βλέπαμε στο X-Factor. Να τονίσουμε πως το ευρύ κοινό τον γνώρισε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 4 όπου παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τον τελικό αγαπήθηκε αρκετά.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης (16/6) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αναφερθεί και για την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες τους) με την οποία είναι αρκετά καιρό μαζί.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Το πάμε σοβαρά με την κοπέλα μου αλλά είναι νωρίς ακόμα». Μάλιστα, αποκάλυψε επίσης πως οι δυο τους συγκατοικούν πλέον.