Της πρότειναν να παίξει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου για πολλά εκατομμύρια - Θα ξεχρεώσει η Amber Heard;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Της πρότειναν να παίξει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου για πολλά εκατομμύρια - Θα ξεχρεώσει η Amber Heard;

Η Amber Heard βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς, ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου για την δίκη της ενάντια στον Johnny Depp, η ίδια αποφάσισε να πουλήσει μέχρι και το σπίτι της για να ξεχρεώσει. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως της παρουσιάστηκε μία αρκετά δελεαστική προσφορά, που θα μπορούσε να την απαλλάξει από τα βάσανά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από εφημερίδες και σάιτ του εξωτερικού, η ηθοποιός δέχθηκε πρόταση να παίξει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου, με την τεράστια αμοιβή των 9 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, η πρόεδρος του πρακτορείου που έκανε την πρόταση μίλησε "ανοιχτά" για το θέμα, με την ίδια, όμως να μην απαντάει στα δημοσιεύματα.

Πρόταση 9 εκατομμυρίων δολαρίων στην Amber Heard για να παίξει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου

Amber Heard

«Είμαστε σε επαφή με μια ομάδα εταιρειών παραγωγής ταινιών για ενήλικες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κυρία Χερντ ένα συμβόλαιο για να παίξει σε μια παραγωγή ψυχαγωγίας ενηλίκων», δήλωσε η Βερόνικα Μαδαριάν, πρόεδρος του πρακτορείου.

«Η εταιρεία προσπάθησε να δώσει στη Χερντ μια λύση σε μερικά από τα πιθανά οικονομικά της προβλήματα, ενώ εμείς κυνηγάμε νέα πρόσωπα σε ταινίες για ενήλικες»

Στη μικρή οθόνη θα μεταφερθεί η δίκη εναντίον της Amber Heard και του Johnny Depp

Η δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard μονοπώλησε το ενδιαφέρον σε όλο τον πλανήτη καθώς όλοι περίμεναν πως και πως το τελικό αποτέλεσμα. Όπως όλα δείχνουν, η δίκη που πραγματοποιήθηκε και κέρδισε ο γνωστός ηθοποιός εναντίος της πρώην συζύγου του, αναμένεται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με άρθρο της Marca, η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Σε μια νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το σετ, όπου θα γυριστεί το επεισόδιο, ο κεντρικός χαρακτήρας της Ολίβια Μπένσον (Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ) συνοδεύει μια γυναίκα (Τζούλια Γκολντάνι Τέλες) σε μια δικαστική αίθουσα, όπου υπάρχουν αρκετοί φωτογράφοι και θαυμαστές.

Να τονίσουμε πως η δίκη ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν το δικαστήριο της Βιρτζίνια έκρινε ένοχη τη Heard για συκοφαντική δυσφήμιση του Depp, για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε το 2018 στην Washington Post, όπου τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία. (δείτε εδώ τη νέα σύντροφο που φημολογείται πως του έχει "κλέψει" την καρδιά).