Ξεπέρασε κάθε φαντασία ο Έντουαρντ Στεργίου - Πόζαρε έτσι όπως τον γέννησε η μητέρα του και "κόλασε" το instagram

Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπέρασε κάθε φαντασία ο Έντουαρντ Στεργίου - Πόζαρε έτσι όπως τον γέννησε η μητέρα του και

Ο Έντουαρντ Στεργίου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι μοντέλων του STAR όπου κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Μόλις στα 26 του χρόνια μετρά μια πολύ ικανοποιητική καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ καθώς έχει συνεργαστεί με οίκους μόδας.

Μάλιστα, ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς του αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του (δείτε εδώ την φημολογούμενη σχέση του). Φυσικά, το μεγαλύτερο κοινό του αποτελείται από γυναίκες αφού κάθε φορά σε νέα του ανάρτηση συγκεντρώνονται δεκάδες likes.

Αυτές τις ημέρες το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στην Κύθνο για τις καλοκαιρινές του διακοπές όπου δεν δίστασε μάλιστα να κάνει και μια ανάρτηση όπου τον βλέπουμε να ποζάρει έτσι όπως τον γέννησε η μητέρα του.

Η ανάρτηση του Έντουαρντ Στεργίου

«Δεν σημαίνει ότι αλλάζω κοπέλες συνέχεια»

Στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 7/7 ο πρώην παίκτης του GNTM, Έντουαρντ Στεργίου. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, όπου έζησε στην Ουκρανία, αλλά και στην άφιξή του στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και στοιχεία της προσωπικής του ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε πως έχει ζήσει ορισμένες δυσκολίες φτάνοντας στο ελληνικό έδαφος, καθώς τα άλλα παιδιά τον ενοχλούσαν και του δημιουργούσαν την ανάγκη να γίνει μελαχρινός. Όσον αφορά τα προσωπικά του, τόνισε πως δεν είναι το στυλ του να κάνει συνεχώς σχέσεις και να βγαίνει με πολλές κοπέλες, ωστόσο σαν χαρακτήρας είναι κοινωνικός.

«Μεγάλωσα στην Ουκρανία και ήρθα στην Ελλάδα. Δεν ήταν και τα πιο εύκολα χρόνια. Είχα κάποια περιστατικά bullying, αλλά όχι τίποτα ακραίο. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να είμαι μελαχρινός για να μοιάζω στα υπόλοιπα παιδιά. Εκεί που βρίσκονται οι συγγενείς μου είναι διαχειρίσιμα τα πράγματα όσο μπορούν να είναι σε μια χώρα που έχει πόλεμο. Αισθάνομαι ήρεμος που δεν κινδυνεύουν και ότι είναι καλά.

Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο στις αρχές, ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα. Τώρα είμαι καλά. Είναι τραγική η κατάσταση αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Κάποιες βοήθειες που ένιωθα ότι ήθελα να τις κάνω τις έκανα. Προσπαθώ να βοηθάω τους δικούς μου ανθρώπους», είπε σε πρώτο επίπεδο.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι αρκετά κοινωνικός σαν άνθρωπος, μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αλλάζω κοπέλες συνέχεια».