Χόρευε σαν Βραζιλιάνα μέσα στο χλιδάτο της μαγαζί στην Μύκονο - Τα έδωσε όλα η Μαρίνα Πατούλη

Ο ξέφρενος χορός της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χόρευε σαν Βραζιλιάνα μέσα στο χλιδάτο της μαγαζί στην Μύκονο - Τα έδωσε όλα η Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς την βλέπουμε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να δηοσιεύσει ένα βίντεο μέσα από το χλιδάτο της μαγαζί στην Μύκονο όπου όχι μόνο διαφήμισε το άκρως εντυπωσιακό ρούχο που φορούσε αλλά από την άλλη δεν δίστασε να "ρίξει" και έναν χορό.

Αναμφίβολα η ίδια βιώνει μια αρκετά ευχάριστη περίοδο στη ζωή της, τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της (δείτε εδώ μερικά ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε για την επιχείρησή της).

Οι αναρτήσεις της Μαρίνας Πατούλη

Οι άσχημες κριτικές που δέχεται η Πατούλη για τις στυλιστικές της επιλογές

Πολλές είναι οι φορές που η Μαρίνα Πατούλη προκαλεί σχολιασμό με τις εμφανίσεις της αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, μιας και είναι κυριολεκτικά μια και μια. Ωστόσο, αυτή τη φορά, έγινε αποδέκτρια αρκετών αρνητικών σχολίων με αφορμή την τελευταία της ανάρτηση.

Η πρόεδρος της UNESCO τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνεχώς στην Μύκονο, μιας και άνοιξε το δικό της κατάστημα με ρούχα, στο οποίο κι βρίσκεται καθημερινά. Η ίδια λοιπόν, πόζαρε μέσα στο κατάστημα της φορώντας ένα χρυσό κοντό φόρεμα, προκειμένου να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που έλαβε, με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

«Οι ευχές σας κ οι όμορφες εκπλήξεις αγαπημένων φίλων πλημμύρισαν την ψυχή μου με αγάπη κ χαρά την ημέρα της ονομαστικής μου εορτής! Σας ευχαριστώ!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγα τα σχόλια τα οποία έκαναν λόγο για τον μήκος του φορέματός της, το οποίο για πολλούς είναι κοντό κι όχι κατάλληλο για την ηλικία της,

undefined