Θρίαμβος για την Κατερίνα Στεφανίδη - Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Έκανε περήφανη τη χώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρίαμβος για την Κατερίνα Στεφανίδη - Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Η Κατερίνα Στεφανίδη βίωσε μερικές δύσκολες στιγμές τη χρονιά που πέρασε, ιδιαίτερα κατά την φωτιά στην Πεντέλη όπου είδε το σπίτι της να καίγεται. Παρόλα αυτα, δεν ξέχασε ποτέ τον στόχο της και κατάφερε να φτάσει στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Μόναχο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Όχι μόνο έφτασε, αλλά κατέκτησε και την δεύτερη θέση στο βάθρο φορώντας το ασημένιο μετάλλιο στον λαιμό της, γράφοντας ιστορία στο άλμα επί κοντώ και κάνοντας περήφανη την οικογένειά της, καθώς και ολόκληρη την Ελλάδα για άλλη μία φορά.

Αντιδράσεις με την ανάρτησή της - «Πως γίνεται να βγήκε αθλητής της χρονιάς ο Αντετοκούμπο;»

Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο το να προκαλεί χιλιάδες αντιδράσεις με τις αναρτήσεις της η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία δεν διστάζει να εκφράζει ανοιχτά και ωμά την άποψη της για πολλά θέματα, κυρίως αυτά που αφορούν τον αθλητισμό.

Η γνωστή αθλήτρια λοιπόν μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter εξέφρασε την απορία της για το “πως γίνεται να ψηφίστηκε κορυφαίος αθλητής της χρονιάς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και όχι ο Μίλτος Τεντόγλου“.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη προκαλώντας τον κακό χαμό.

Λίγο αργότερα, η ίδια εξήγησε με μια νέα της ανάρτηση: «Θα σου πω πως. Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντουσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου».