Με μεγάλους χρυσούς κρίκους και κοραλί κραγιόν - Η Σάσα Σταμάτη "τάραξε" τη Μύκονο με την εμφάνισή της στην παραλία

Σε συνδυασμό με το λεοπάρ μαγιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μεγάλους χρυσούς κρίκους και κοραλί κραγιόν - Η Σάσα Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στη Μύκονο και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο έπακρο, ενώ κάθε μέρα βρίσκεται και σε άλλη παραλία, εντυπωσιάζοντας τον κόσμο με το κορμί και τα πόδια της που είναι δύο μέτρα.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε για άλλη μία φορά δίπλα στο κύμα, αλλά αυτή τη φορά η εμφάνισή της ήταν το κάτι άλλο. Φορούσε ένα ολόσωμο λεοπάρ μαγιό με λευκή βάση και φερμουάρ στο στήθος, σε συνδυασμό με το άνοιγμα στην πλάτη, ήταν ξυπόλητη και τα μαλλιά της ήταν λιτά και ανέμελα.Όμως, είχε επιλέξει να ολοκληρώσει το outfit της παραλίας με μεγάλους χρυσούς κρίκους και ακόμη μεγαλύτερα κίτρινα κταλιά ηλίου, ενώ έβαψε και τα χείλη της με ένα κοραλί κραγιόν.

Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση της Σάσας Σταμάτη με μαγιό

Σάσα Σταμάτη

Σάσα Σταμάτη - μπικίνι

To υπέρογκο ποσό της τσάντας που κρατούσε στη Μύκονο

Στη Μύκονο συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr το βράδυ της Πέμπτης 04/08/2022, τη Σάσα Σταμάτη να κάνει τη βόλτα της στα σοκάκια του νησιού. Η εμφάνιση της; Συγκλονιστική. Πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε τι φόρεσε.

Επίλεξε ένα πανέμορφο εμπριμέ set. το οποίο απαρτίζεται από κοντομάνικο crop top και mini φούστα. Έχει υπέροχο σώμα, επομένως της πάει γάντι. Το μάτι μου έπεσε όμως στην εκρού, με χρυσές λεπτομέρειες, μικρή τσαντούλα που κρατάει. Είναι από το διάσημο οίκο Gucci και πρόκειται για ένα κλασικό κομμάτι που ταιριάζει πολύ σε καλοκαιρινά looks (όπως και η τσάντα αξίας πάνω από 5.573 € της Αθηνάς Οικονομάκου, στη Μύκονο). Η τιμή της; Ανέρχεται στα 1.900 €. Τέλεια επιλογή και ταιριάζει πολύ με το outfit της. Ολοκλήρωσε το look της με χρυσά μεταλλιζέ πέδιλα με μεσαίο τακούνι.

undefined

Δες επίσης την τσάντα αξίας 1.890 € της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.