Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Με ριγέ μπικίνι αλλά όχι στην Πάρο - Η Σοφία Αλιμπέρτη έβαλε ''φωτιές'' και σε άλλο νησί των Κυκλάδων

Με φοβερές αναλογίες

Με ριγέ μπικίνι αλλά όχι στην Πάρο - Η Σοφία Αλιμπέρτη έβαλε ''φωτιές'' και σε άλλο νησί των Κυκλάδων
News 18.08.2022 13:05
Από Ελένη Μήτση

Η αγαπημένη Σοφία Αλιμπέρτη είναι γνωστό, πως έχει ακολουθήσει μια δική της στάση ζωής, που την εκφράζει και σίγουρα την κάνει να νιώθει πολύ διαφορετικά από τότε, που ήταν δημοφιλής και στα φώτα της τηλεόρασης.

Στην Πάρο ζει τα τελευταία χρόνια και οριακά δε φεύγει από εκεί, χωρίς αυτό να σημαίνει, πως το νησί αποτελεί τόπο καταγωγής της. Είναι σίγουρα μια από τις μεγάλες της αγάπες, αφού δεν το αποχωρίζεται. Η πολύ πρόσφατη απόφαση της να επισκεφτεί ένα άλλο Κυκλαδίτικο νησί, την Κίμωλο, έκανε γνωστό δεν μένει μόνο στην Πάρο καθώς και το ότι διατηρεί το σώμα της σε άψογη φόρμα.

Σπάνια φωτογραφία της Σοφίας Αλιμπέρτη από τη θάλασσα

Αλιμπέρτη - Θάλασσα

Με τι ασχολείται σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες της ελληνικής showbiz. Η αγαπημένη ηθοποιός, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις κλασικές πλέον ταινίες της δεκαετίας του '80 ενώ και τα επόμενα χρόνια συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες σειρές.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία μάλιστα είχε δοκιμάσει τις ικανότητες της και στον τομέα της παρουσίασης, μετά από κάποια χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι μεταξύ άλλων αποφάσισε να φύγει και από την Αθήνα και να εγκατασταθεί στο αγαπημένο της νησί και τόπο καταγωγής του πρώην συζύγου της, Γιάννη Πάριου, την Πάρο.

Η ίδια έχει αγαπήσει το νησί και όχι άδικα αφού έχει δεθεί με τους ανθρώπους και έχει ξεκινήσει ένα πιο χαλαρό τρόπο ζωής (δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι της).

Όπως αναφέρει παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Σοφία Αλιμπέρη ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, ενώ επένδυσε χρήματα σε ένα υπέροχο art café στη Νάσουσα, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

«Στηρίζω τους ανθρώπους που αγαπώ! Στηρίζω εκείνους που με στηρίζουν με κάθε τρόπο μέσα στα χρόνια! Στηρίζω την οικονομία του τόπου που αγαπώ να ζω! Στηρίζω τους φίλους μου», είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Σοφία Αλιμπέρτη Πάρος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πολύ ευχάριστα νέα για το γιο του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρη

Ο ένας τραγουδιστής και ο άλλος... - Με τι ασχολείται ο γιός του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Άγγελος

Share