Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Μια ανάσα πριν την έναρξη - Μπήκαν στο στούντιο του STAR ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου

Με πυρετώδεις ρυθμούς

Μια ανάσα πριν την έναρξη - Μπήκαν στο στούντιο του STAR ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου
News 18.08.2022 13:32
Από Ελένη Μήτση

Το αγαπημένο δίδυμο Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου δεν είναι μόνο στη ζωή ζευγάρι, αλλά αποτελούν και δύο πολύ καλούς συνεργάτες, αφού στο παρελθόν και αλλά και πολύ σύντομα στο μέλλον αναμένεται να τους δούμε στην πρωινή ζώνη του STAR.

Η τραγουδίστρια είναι ενθουσιασμένη με αυτήν τη νέα αρχή, με αποτέλεσμα να κάνει διαρκώς αναρτήσεις από το προφίλ της στο insgram. Mάλιστα, με μια σειρά insta stories έγινε γνωστό, πως έχουν ξεκινήσει ηχογραφήσεις και μέσα από το στούντιο στέλνουν την ενέργεια τους, που σύντομα θα βλέπουμε από την τηλεόραση.

Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για τη νέα εκπομπή του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου

Η επίσημη ανακοίνωση του STAR για το νέο δίδυμο

Όπως είναι γνωστό, οι τηλεοπτικοί σταθμοί βρίσκονται σε συζητήσεις με διάφορα πρόσωπα της showbiz σχετικά με την παρουσίαση των διαφόρων εκπομπών της επόμενης σεζόν. Το κανάλι του STAR ήδη ήταν έτοιμο να δώσει τα χέρια με ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι, όσον αφορά την πρωινή ζώνη και ήρθε η μεγάλη στιγμή που η συμφωνία έκλεισε.

Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί στην παρουσίαση στο παρελθόν και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κρατήσουν συντροφιά στον κόσμο τους επόμενους μήνες, στη θέση της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά.

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού [email protected]

Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία!

Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Ετεοκλής Παύλου - Ελένη Χατζίδου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ταξίδεψε μέχρι την Αλεξανδρούπολη για έναν λόγο - Η συγκινητική έκπληξη της Ελένης Χατζίδου στους γονείς της

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα - Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου σε καλοκαιρινή διάθεση αγκαλιά με την κόρη τους

Share