Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram

Για ακόμη μια φορά "έσκισε" με το νέο της τραγούδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει τα τελευταία χρόνια μια πολύ δημιουργική περίοδο στα επαγγελματικά της. Μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision η καριέρα της εκτοξεύθηκε στα ύψη με τα τραγούδι της στο Youtube να μετράνε εκατομμύρια views.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με τον Tranno, που πρόσφατα προκάλεσε σάλο με τη σύλληψη του για οπλοκατοχή. Το κομμάτι τους λοιπόν κυκλοφόρησε στο spotify και "σκίζει".

Η ανακοίνωση της Φουρέιρα για τα ευχάριστα

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως το τραγούδι μέσα σε μια εβδομάδα ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο μεταδόσεις.

Ελένη Φουρέιρα Trannos τραγούδι

Στο πλάι των θαυμαστών της η τραγουδίστρια

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια καλλιτέχνης, που πέρα από τις πολύ καλές φωνητικές αλλά και χορευτικές της ικανότητες, έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα πολύ φιλάνθρωπο πρόσωπο. Η νεολαία τη θαυμάζει και την ακολουθεί παντού για αυτό και μια μικρή της θαυμάστρια της έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και κατάφερε να τη συναντήσει, χάρη στη θέληση της τραγουδίστριας αλλά και του Make a Wish Greece.

Η Φουρέιρα άλλωστε, οφείλει και τη φήμη της στο γεγονός ότι παρά την μεγάλη της καριέρα, δεν έχει καβαλήσει το καλάμι, αλλά παραμένει ανθρώπινη και προσιτή, αφού φωτογραφίζεται και συναντά συχνά θαυμαστές της. Αυτό ακριβώς, όπως και το γεγονός ότι δεν φοβάται να τσαλακωθεί(δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε με ατέλειες στο σώμα της) την κάνει ακόμα πιο αγαπητή στο κοινό.

Η Ελένη Φουρέιρα επισκέφθηκε τη μικρή της φαν στο σπίτι της, η οποία την υποδέχτηκε φορώντας τα καλά της. Οι δυο τους τραγούδησαν καραόκε, ενώ η Ειρήνη εκμυστηρεύτηκε στην τραγουδίστρια ότι την έχει ονειρευτεί. «Σε είδα στο όνειρό μου. Είδα πως τραγουδούσαμε μαζί το "Loquita" και το "Καραμέλα"», της είπε. Οι δυο τους πέρασαν χρόνο στο σπίτι, διασκέδασαν, έφαγαν μαζί και στο τέλος έσβησαν και μία τούρτα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Make a Wish που είναι πάντα εκεί για τα παιδιά», έγραψε μεταξύ άλλων, η Φουρέιρα στο story που δημοσίευσε από τη συνάντηση τους στο instagram.

Η Ελένη Φουρέιρα όταν συνάντησε τη μικρή της θαυμάστρια