Σχεδόν «κλείδωσε» η ομάδα - Αυτό θα είναι το νέο τηλεοπτικό δίδυμο του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ

Όσον αφορά την πρωινή ζώνη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σχεδόν «κλείδωσε» η ομάδα - Αυτό θα είναι το νέο τηλεοπτικό δίδυμο του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ

Σιγά σιγά το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα των σταθμών για την νέα σεζόν παίρνει σάρκα και οστά, και οι θέσεις μία προς μία καλύπτονται. Στο κανάλι της Αγίας Παρασκευής, στην ΕΡΤ, όπως όλα δείχνουν έχει παρθεί η απόφαση για το ποιος θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, απέναντι στον ΣΚΑΙ, και τους Δεκατιανούς.

Τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, οι οποίοι αναλαμβάνουν την εκπομπή του πρωινού τις καθημερινές, θα διαδέχονται ο Δημήτρης Κοτταρίδης, ο οποίος το είχε ανακοινώσει και στον αέρα της καλοκαιρινής του εκπομπής στον σταθμό, με μία παρτενέρ.

Το νέο δίδυμο του Σαββατοκύριακου της ΕΡΤ

όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η Νίνα Κασιμάτη, η οποία παρουσίαζε τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου ενώ, εν μέσω αδειών, έχει καλύψει πολλά κενά στο πρόγραμμα τις καθημερινές.

 Αυτό θα είναι το νέο τηλεοπτικό δίδυμο του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ τον έχει στο περίμενε και εκείνος την "έκανε" για αλλού - Το νέο επαγγελματικό βήμα του Κώστα Λασκαράτου

Άλλοι έρχονται και άλλοι φεύγουν στο κανάλι της Αγίας Παρασκευής, ωστόσο κάποια πρόσωπα παρότι μένουν στο κανάλι, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως θα αξιοποιηθούν από τον σταθμό, και προχωρούν σε άλλα επαγγελματικά βήματα, όπως στην περίπτωση του Κώστα Λασκαράτου.

Τα νέα του επαγγελματικά σχέδια λοιπόν, γνωστοποίησε ο ίδιος στο Instagram, καθώς μιας και είναι διδάκτωρ του Παντείου, ξεκινά να διδάσκει από το ερχόμενο φθινόπωρο στα εξ’ αποστάσεως προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, από τον ερχόμενο Οκτώβρη ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος γίνεται καθηγητής στα προγράμματα «Μουσειακός Τουρισμός» και «Δημοσιογραφία, Δημοσιογραφική Έρευνα και Social Media», του e-learning του ΕΚΠΑ.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Κώστα Λασκαράτου

Σχετικά με το μέλλον του στο κανάλι, παρότι η εκπομπή του “Με νέα ματιά” σημείωσε διψήφια ποσοστά τον Ιούλιο, μέχρι στιγμής δεν τον έχουν ενημερώσει για το ποιο θα είναι το μέλλον του στη δημόσια τηλεόραση, παρότι συνάδελφοί του έχουν πάρει το πράσινο φως.