Αγνώριστη η Φαίη Σκορδά στις διακοπές της - Με bucket hat και πολύχρωμα crocs καθίστη σε αιώρα

Υποστηρίζει και αυτό το στυλ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Φαίη Σκορδά στις διακοπές της - Με bucket hat και πολύχρωμα crocs καθίστη σε αιώρα

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να περνά τον Αύγουστο μόνη της, ωστόσο φαίνεται πως το διασκεδάζει και, μάλιστα, φαίνεται πως έχει αλλάξει και το στυλ της και έχει προσαρμοστεί στις χαλαρές συνθήκες που βιώνει όσο βρίσκεται διακοπές. Δεν την βλέπουμε πλέον με στυλιζαρισμένα μαλλιά και βάψιμο στο πρόσωπο, ούτε με ντύσιμο στην "τρίχα" ακόμη και στις πιο απλές εξόδους της και της πηγαίνει πολύ.

Την Τετάρτη 17/8, λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε σε μία αιώρα, φορώντας ένα από λευκό πουκάμισο πάνω από το μαγιό της, ένα bucket hat και πολύχρωμα crocs στα πόδια της. Είναι εντελώς διαφορετική, αλλά μπορεί να το υποστηρίξει. Δεν φορούσε πολλά αξεσουάρ, παρά μόνο ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά, ένα δαχτυλίδι και έναν σταυρό στον λαιμό.

Η Φαίη Σκορδά με εντελώς διαφορετικό στυλ

Φαίη Σκορδά

Γυναικεία υπόθεση η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ - Το νέο πρόσωπο "φωτιά" που "κλείδωσε" για το πάνελ

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση της αποχώρησης της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 καθώς μετά από 9 ολόκληρα χρόνια αποφάσισε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε τα χέρια με τον σταθμό του Φαλήρου όπου ο ετοιμασίες για την εκπομπή της έχουν ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα).

Συγκεκριμένα, τον τελευταίο ολοένα και περισσότερα πρόσωπα συζητούν προκειμένου να πλαισιώσουν την ομάδα της Φαίης Σκορδά, ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν αρνηθεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν βγει στην επιφάνεια, ένα ακόμη πρόσωπο φαίνεται πως έχει "κλειδώσει".

Ο λόγος για την Έλενα Χριστοπούλου της οποίας το όνομα ακουγόταν έντονα το προηγούμενο διάστημα. Μέχρι στιγμής το πάνελ είναι γυναικεία υπόθεση με Έλενα Χριστοπούλου και Αφροδίτη Γραμμέλη δίπλα στη Φαίη Σκορδά. Άραγε ποια άτομα αναμένεται να δούμε στην εκπομπή;

Η Έλενα Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ