«Τι είμαι η Ακρόπολη;!» - Η επική ατάκα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για την ηλικία του

Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν από την είσοδο του στο Survivor και μετά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τι είμαι η Ακρόπολη;!» - Η επική ατάκα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για την ηλικία του

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένα άτομο ιδιαίτερα ενεργό στα social media, και συνηθίζει να μιλά με τους διαδικτυακούς του ακολούθους συχνά πυκνά, και να λένε τα νέα τους μιας και τον έχουν αγαπήσει για τον τρόπο που εκφράζεται και που λέει τις απόψεις του, ακόμη και αν δεν συμφωνούν πάντα μαζί του.

Μετά λοιπόν από τις δηλώσεις του για τον Τριαντάφυλλο, ο ίδιος μέσα από ένα νέο Q&A με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, απάντησε αφοπλιστικά σε ερώτηση που αφορούσε την ηλικία του, με αφορμή τα όσα ακούστηκαν όταν μπήκε στο παιχνίδι

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έδωσε την δική του απάντηση για την ηλικία του

«Πείτε μου ένα λόγο να κρύψω την ηλικία μου. Τι είμαι η Ακρόπολη η Ζωζώ Σαπουντζάκη; Όλα αυτά τα ρατσιστικά σχόλια περί ηλικίας μου όταν βγήκα από το παιχνίδι και τα είδα με ενόχλησαν πάρα πολύ! Και έτσι όπως είπα μέσα από το τραγούδι μου “έτσι γουστάρω” και πέρασα ένα μήνυμα γράφοντας αυτούς τους στοίχους.. ήθελε να περάσω το μήνυμα να μη σε πειράζει η ηλικία, τι βάρος και τι σεξουαλικότητα έχεις. Ο καθένας να εκφράζεται όπως γουστάρει αρκεί να μην ενοχλείς τους άλλους» ήταν τα λόγια του...

Όλη η αλήθεια για τα χρήματα που πήρε

Ιδιαίτερα ενεργός είναι τις τελευταίες μέρες στα social ο διάσημος κομμωτής και πρώην Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, καθώς μετά τα βιντεο του για την Μαρία Αντωνά, λίγη ώρα πριν το απόγευμα της Κυριακής 14/8 αποκάλυψε πώς θα αξιοποιήσει τα χρήματα τα οποία εξασφάλισε από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Ο γνωστός make up artist κάνοντας αναρτήσεις στο instagram ανέφερε πως τα χρήματα θα δοθούν στη μητέρα του η οποία έχει άμεση ανάγκη, αλλά και σε δύο φιλοζωικές οργανώσεις που τα έχουν ανάγκη, και όπως χαρακτηριστικά είπε για εκείνον δεν θα περισσέψει κάτι.

«Ήθελα επίσης να πω ότι αυτά τα λεφτά που θα πάρω από το Survivor, τα οποία είναι λίγα γιατί δεν έκλεισα πολύ καλό συμβόλαιο, είμαι ειλικρινής, (το έκανα για άλλο λόγο και πήγα στο Survivor) αυτά τα λιγοστά χρήματα θα πάνε στη μαμά μου γιατί έχει ανάγκη», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τα χρήματα θα πάνε σε δύο φιλοζωικές και τι έμεινε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ… σχεδόν τίποτα… γιατί η μαμά μου χρειάζεται αρκετά λεφτά, οι φιλοζωικές χρειάζονται αρκετά λεφτά, άρα ότι έβγαλα θα πάνε εκεί.