Με μέση δαχτυλίδι και μαγιό με πολύχρωμο μοτίβο - Η νέα ανάρτηση της Σοφίας Μανωλάκου από την όμορφη Λακωνία

Βροχή τα like!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Με μέση δαχτυλίδι και μαγιό με πολύχρωμο μοτίβο - Η νέα ανάρτηση της Σοφίας Μανωλάκου από την όμορφη Λακωνία

Μπορεί να είναι ένα φορτωμένο με υποχρεώσεις καλοκαίρι για την ηθοποιό Σοφία Μανωλάκου, καθώς περιοδεύει ανά την Ελλάδα με την επιτυχημένη κωμική παράσταση «Γείτονες από πάνω», όμως δεν ξεχνά να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να απολαύσει τις βουτιές της στα όμορφα νερά της Λακωνίας (δείτε εδώ το επικό ατύχημα που είχε λίγο καιρό πριν).

Το μεσημέρι της Πέμπτης 18/8 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε με ένα εντυπωσιακό μπικίνι, μαζί με το οποίο το ίδιο εντυπωσιακή ήταν και η καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μανωλάκου

«Φεύγουμε;;;» αναρωτιέται με στη λεζάντα η ηθοποιός με την οποία επέλεξε να συνοδεύσει τη δημοσίευση της για να σπεύσει, όμως, να απαντήσει με χιούμορ πως «Εντάξει, θα μείνουμε…».

Η νέα ανάρτηση της Σοφίας Μανωλάκου από την όμορφη Λακωνία

«Είμαστε δεκατρία χρόνια μαζί και είναι πολύ..»

Στο «Λοιπόν» έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον ηθοποιό Σπύρο Σπαντίδα. Οι δύο τους αν και πολύ πετυχημένοι στο χώρο της ηθοποιίας που υπηρετούν, έχουν επιλέξει να μην απασχολούν ιδιαίτερα με τη σχέση τους.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 13 χρόνια, χωρίς πολλά φώτα να τους επισκιάζει. Η ηθοποιός λοιπόν, μιλά για το πόσο ισορροπημένη είναι η σχέση τους αλλά και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, αφού διατηρούν μια δοκιμασμένη σχέση.

Αξίζει να αναφερθεί πως παρά τα 19 χρόνια διαφοράς, η Σοφία είναι μια πολύ ώριμη γυναίκα που μπορεί να σταθεί στο πλάι του ηθοποιού και αυτό το έχει αποδείξει μέσα από τις ακέραιες δηλώσεις της αναφορικά με το metoo.

Είσαι χρόνια σε σχέση με τον Σπύρο Σπαντίδα. Πώς είναι να ζουν δυο ηθοποιοί στο ίδιο σπίτι;

Είμαστε δεκατρία χρόνια μαζί. Είναι πολύ ωραίο, με την έννοια ότι ο ένας μπορεί να καταλάβει τον άλλον, να τον συμβουλέψει, πόσο μάλλον που ο Σπύρος έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και όταν κάποιες φορές δεν μπορώ να διαχειριστώ κάποια πράγματα, τρέχω σε εκείνον που είναι πολύ πιο ψύχραιμος.

Θα ήθελες να συνεργαστείτε επαγγελματικά;

Δεν ξέρω αν θα το ήθελα αυτό. Δεν το επιδιώκω. Θέλω να είμαι σε περιβάλλον που να μην έχω τόση οικειότητα.

Το να γίνεις μαμά σε απασχολεί;

Δεν ξέρω, δεν το σκέφτομαι. Δεν μου έχει χτυπήσει κάποιο καμπανάκι. Το άγχος μου είναι πάντα αν θα καταφέρω να είμαι καλή μητέρα. Το θέμα δεν είναι να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο, αλλά να το διαμορφώσεις ώστε να γίνει καλός άνθρωπος. Αυτό είναι λοιπόν το μεγαλύτερό μου άγχος. Αν αργότερα το ξεπεράσω, ίσως και να το κάνω.

Μανωλάκου σχέση