"Λιώνει" η Φαίη Σκορδά για τα μάτια των γιων της - Σε πάρκο αναψυχής στη Χαλκιδική

Οι αναρτήσεις στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Φαίη Σκορδά έχει ξεκάθαρα τεράστια αδυναμία στους δυο καρπούς του έρωτά της με τον Γιώργο Λιάγκα. Βέβαια, αυτό το καλοκαίρι φαίνεται να είναι αρκετά διαφορετικό για την γνωστή παρουσιάστρια καθώς οι ετοιμασίες για την νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ είναι πολλές με αποτέλεσμα τον περισσότερο χρόνο να τον έχει περάσει στην Αθήνα.

Μάλιστα, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, μέσα από το instagram δεν δίστασε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες από το πάρκο αναψυχής με πολλές δραστηριότητες στη φύση όπου οι δυο γιοι της το απόλαυσαν με την ψυχή τους.

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά
Φαίη Σκορδά - Η ανάρτηση στα social media
Η ανάρτηση της Σκορδά με τους γιους της

«Για μένα;» - Στα πατώματα η Φαίη Σκορδά μετά από το τρυφερό δώρο του γιου της

Μπορεί να μην είναι επίσημο ακόμη τουλάχιστον, ωστόσο λίγο καιρό πριν κάνει ποδαρικό στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, η Φαίη Σκορδά, περνά λίγο χρόνο απέχοντας από την κουραστική και με γρήγορους ρυθμούς καθημερινότητα, και δεν χορταίνει να γεμίζει τις μπαταρίες της κάνοντας πράγματα μαζί με τα παιδιά της.

Οι γιοι της, μπορεί να έκαναν τις διακοπές τους μαζί με τον πατέρα τους, Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο αυτές τις μέρες βρίσκονται μαζί της, και η ίδια μοιράστηκε μαζί με τους ακόλουθούς της στο Instagram, ένα τρυφερό τους στιγμιότυπο, μιας και έλαβε ένα πολύ γλυκό δώρο από τον έναν.

Το δώρο του γιου της Φαίης Σκορδά που την έκανε να λιώσει

Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα βίντεο με τον γιο της να της δίνει δωράκι. Ο γιος της της έδωσε ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς και ακολούθησε ένας μικρός διάλογος ανάμεσα τους. Η παρουσιάστρια αναρωτιέται: «Για μένα;» με τον γιο της να της απαντάει «Ναι, ορίστε».