Γιόρτασε τα γενέθλια της στην αγκαλιά του Τζον - Στιγμές ευτυχίας για τη Μυριέλλα Κουρεντή

Ο έρωτας αυτός ''φουντώνει''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιόρτασε τα γενέθλια της στην αγκαλιά του Τζον - Στιγμές ευτυχίας για τη Μυριέλλα Κουρεντή

Γενέθλια έχει η Μυριέλλα Κουτρεντή και αποφάσισε να τα περάσει με άτομα, που έχει επιλέξει, την αγαπούν και ένα από αυτά είναι ο Τζον Λυγνός, ο σύντροφός της, τον οποίο θαυμάζει εδώ και πολλά χρόνια, που τον γνωρίζει.

Ο μουσικός και παράλληλα αγόρι της ηθοποιού, μετά τη δημόσια εμφάνιση, που έκανε στον ημιτελικό του Survivor 5 κάνοντας έτσι πιο ισχυρή τη σχέση της, της ευχήθηκε και από τα social media για τα γενέθλιά της. Με μα σοκολατένια τούρτα λοιπόν έκανε γνωστό, πως για εκείνον η Μυριέλλα είναι ό,τι πιο φωτεινό τυγχάνει να γνωρίζει, συνεπώς και είναι ευτυχής, που την έχει στη ζωή του.

Οι ευχές του Τζον Λυγνού για τα γενέθλια της Μυριέλλας Κουρεντή

«Χρόνια πολλά στην πιο φωτεινή και γλυκιά ύπαρξη που ξέρω».

Μυριέλλα Κουρεντή - Γενέθλια

Όσα έχει δηλώσει η Κουρεντή για τον Τζον αλλά και για τον Κατσαούνη

Η παίκτρια που μας απασχόλησε όσο σχεδόν καμία άλλη, από το φετινό Survivor, Μυριέλλα Κουρεντή, παραχώρησε μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Νιόβη Καραπιπέρη. Η ηθοποιός απάντησε φυσικά και για τον Γιώργο Κατσαούνη, καθώς μίλησε πρόσφατα και για το τι συνέβαινε μεταξύ τους, αλλά και για πολλά που δεν γνωρίζουμε από το παιχνίδι.

Η συμπάθεια με τον Γιώργο Κατσαούνη είχε αναπτυχθεί από την αρχή ή προέκυψε στην πορεία; Με ποια αφορμή;

Μπαίνω στο Survivor κι ενώ είμαι καλή στα αγωνίσματα και φέρνω νίκες, αρχίζω να δέχομαι παράξενες συμπεριφορές από συμπαίκτες μου με αφορμές αστεία πράγματα. Με τον Γιώργο η συμπάθεια και όλη η ιστορία προέκυψε όντως πολύ νωρίς και ήταν κυρίως πλατωνική και εξ αποστάσεως.

Έβλεπα έναν άνθρωπο απέναντί μου να με υποστηρίζει ενώ βαλλόμουν από αρκετά μέτωπα και γοητεύτηκα. Δεν είχαμε τότε την ευκαιρία να γνωριστούμε όπως έγινε μετά τη μίξη. Τον είχα εκλάβει ως διαφορετικό χαρακτήρα. Στην πορεία όμως κατάλαβα ότι δεν ταιριάζαμε ως ιδιοσυγκρασίες και προσωπικότητες. Αν ήμασταν εξαρχής στην ίδια ομάδα, είμαι σίγουρη ότι δεν θα είχε προκύψει τίποτα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή αποκαλύπτει