Ξαπλωμένη στην άμμο με μικροσκοπικό μπικίνι η Έλενα Ασημακοπούλου - Η αναπάντεχη εισβολή από την κόρη της

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξαπλωμένη στην άμμο με μικροσκοπικό μπικίνι η Έλενα Ασημακοπούλου - Η αναπάντεχη εισβολή από την κόρη της

Η Έλενα Ασημακοπούλου, λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεόραση, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, πηγαίνοντας από την Πάρο στη Θεσπρωτία και συγκεκριμένα στην Πλαταριά. Εκεί συνεχίζει τα μπάνια της στην παραλία, έχοντας στο πλευρό της την μονάκριβη κόρη της, η οποία είχε και τη γιορτή της λίγες ημέρες πριν και το γιόρτασαν σαν να μην υπάρχει αύριο.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει άλλη μία φωτογραφία της με μαγιό από αυτό το μαγικό μέρος και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της με λευκό μπικίνι και ροζ σχέδια την ώρα που ήταν ξαπλωμένη στην ακτή, όμως την συνόδευσε με άλλη μία απαθανατίζοντας την "επίθεση" αγάπης που δέχτηκε από την κόρη της κατά την εισβολή της στο πλάνο.

Η ανάρτηση της Έλενας Ασημακοπούλου

«Instagram VS Reality

Της πήρε 2 λεπτά της @nikolpanagiotou να μου βγάλει μια φωτογραφία χωρίς να έχω το μαϊμουδάκι μου γαντζωμένο πάνω μου….όλες οι υπόλοιπες ήταν κάπως έτσι…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έλενα Ασημακοπούλου

Έλενα Ασημακοπούλου - κόρη

Η όλο υπονοούμενα ανάρτηση της ηθοποιού μετά την φωτογραφία του Τσιρίλο

Η Έλενα Ασημακοπούλου διανύει μία μεταβατική φάση μετά το διαζύγιό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος από την άλλη πλευρά φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματά του και χαμογελάει ξανά. Όσο κι αν προσπαθεί να ξεχαστεί, πηγαίνοντας διακοπές με την κόρη της και τους φίλους της, υπάρχουν πολλά πράγματα που την απασχολούν και το εκφράζει με κάθε τρόπο.

Μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής 7/8 ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με μερικά αινιγματικά λόγια σχετικά με τα θέλω στη ζωή ενός ανθρώπου και τις επιλογές που κάνουν καλό στον καθένα.

«Η μεγαλύτερη επιθυμία μας στη ζωή είναι κάποιος που θα μας ωθήσει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Έλενα Ασημακοπούλου