«Την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο...» - Πιασμένες χέρι χέρι στην αμμουδιά η Ελεονώρα Μελέτη με την κορούλα της

Η τρυφερή ανάρτηση της περήφανης μαμάς

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο...» - Πιασμένες χέρι χέρι στην αμμουδιά η Ελεονώρα Μελέτη με την κορούλα της

Λίγο πριν επιστρέψει στην κουραστική και γεμάτη καθημερινότητά της (δείτε εδώ την ομάδα που θα έχει φέτος στο Mega Καλημέρα) η Ελεωνόρα Μελέτη απολαμβάνει τις τελευταίες στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με την κορούλα της (δείτε εδώ τι είχε αναρτήσει πρόσφατα για την γέννησή της) πριν τελειώσει και επίσημα ο Αύγουστος.

Είναι μία από τις πιο γλυκές και στοργικές μαμάδες της showbiz και δεν χρειάζεται να την γνωρίζει κανείς προσωπικά για να το διαπιστώσει, καθώς όπου και αν βρίσκεται είναι μαζί με την κορούλα της, και κάθε φορά μιλά για αυτήν με λόγια που συγκινούν τον καθένα.

Κάθε χρόνο βγάζουν φωτογραφία στο ίδιο σημείο

Η παρουσιάστρια το απόγευμα της Παρασκευής 19/8, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της μια τρυφερή εικόνα με την κορούλα της στην παραλία.

«Κάθε χρόνο, την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο, βγάζουμε την ίδια φωτογραφία. Και κάθε χρόνο είναι όλα τόσο διαφορετικά» έγραψε χαρακτηριστικά και η αλήθεια είναι πως "λιώσαμε" και εμείς που απλά την κοιτάμε χέρι χέρι με την μονάκριβή της...

 Πιασμένες χέρι χέρι στην αμμουδιά η Ελεονώρα Μελέτη με την κορούλα της

Δεν συμπαθεί το ρετούς στις αναρτήσεις της

Την Ελεονώρα Μελέτη την έχουμε δει πολλές φορές και ''στην πένα'' είτε στην εκπομπή της είτε σε κάποια δημόσια εμφάνισή, αλλά και αμακιγιάριστη αποδεικνύοντας πως αγαπάει τον εαυτό της σε όλες τις εκδοχές του και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει. Άλλωστε η παρουσιάστρια είναι σίγουρα μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της τηλεόρασης και ακριβώς το γεγονός ότι δεν φοβάται να τσαλακωθεί την κάνει και πιο αγαπητή. Σε δύο νέα story που ανέβασε στο instagram μας έδειξε το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ ενώ στη συνέχεια δοκίμασε και ένα ιδιαίτερα δημοφιλές φίλτρο.

Πρόσφατα μάλιστα και η ίδια της η κόρη η Αλεξάνδρα, επιχείρησε να ζωγραφίσει τη μαμά της έτσι ακριβώς, όπως την βλέπει και την προτιμάει μάλλον, στον μαυροπίνακά της. Η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε με τη ζωγραφιά, και έκανε χιούμορ με αυτή, ανεβάζοντας την στο instagram και σχολιάζοντας τόσο το παρουσιαστικό που της έχει προσδώσει η κόρη της, αλλά κυρίως την κατάσταση του μαλλιού της.

Αρχικά λοιπόν μας έδειξε το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε και ένα ιδιαίτερα ευφάνταστο φίλτρο! Παραμένει πολύ όμορφη και στις δύο εκδοχές της.