Στην Ύδρα με χλιδάτο σκάφος η Τατιάνα Στεφανίδου - Η ολόσωμη πόζα με το μαύρο της μαγιό

Σούσουρο με τη νέα της ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στην Ύδρα με χλιδάτο σκάφος η Τατιάνα Στεφανίδου - Η ολόσωμη πόζα με το μαύρο της μαγιό

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει στην Ύδρα η Τατιάνα Στεφανίδου μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η γνωστή παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η ίδια έχει δείξει πως έχει μεγάλη αγάπη στην θάλασσα αλλά και στις βόλτες με το σκάφος. Όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω φωτογραφία η ίδια πόζαρε με το μαύρο της μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς.

Αναμφίβολα, για την ηλικία της έχει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα καθώς παλιότερα είχε αποκαλύψει και το απόλυτο "μυστικό" της (δείτε εδώ αναλυτικά). Μπορεί να μην είναι το σκάφος που έχει μαζί με τον σύζυγό της στην συγκεκριμένη φωτογραφία ωστόσο φαίνεται αρκετά μεγάλο.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραχε χαρακτηριστικά: «Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα των διακοπών, με ευγνωμοσύνη για όσα ζήσαμε και τη σκέψη σε όσα έρχονται. #greece #hydraisland».

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

"Βγάζει" μάτι το χλιδάτο σκάφος της Τατιάνας Στεφανίδου - Νίκου Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας. Ωστόσο κάτι που μας κέντρισε το ενδιαφέρον αυτή τη φορά είναι το σκάφος του ζευγαριού καθώς αναμφίβολα φτάνει το μέγεθος ενός σπιτιού.

Όπως είναι λογικό και οι δυο λατρεύουν ιδιαίτερα να ταξιδεύουν. Έτσι λοιπόν, τόσο οι δυο τους όσο και τα παιδιά τους απολαμβάνουν όσο τίποτα άλλο τα οικογενειακά ταξίδια. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει διστάσει να δημοσιεύσει φωτογραφίες της με μαγιό από το εσωτερικού του.

Εικόνες από το σκάφος Στεφανίδου - Ευαγγελάτου