Τέρμα νεανικό και μοντέρνο - Φωτογραφίες από το σπίτι Μιχαλοπούλου και Κουτσόπουλου πριν γίνουν γονείς

Πολύ εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέρμα νεανικό και μοντέρνο - Φωτογραφίες από το σπίτι Μιχαλοπούλου και Κουτσόπουλου πριν γίνουν γονείς

Τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της διανύει η Χρύσα Μιχαλοπούλου και πολύ σύντομα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι κρατάει όσο μπορεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παρόλο που δεν έχει κάνει καμία δήλωση για την εγκυμοσύνη ήδη έχουμε δει φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού.

Έχει μεγαλώσει πολύ και ακόμη και με φαρδιά φορέματα είναι πολύ δύσκολο να κρυφτεί. Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του You από το κέντρο της Αθήνας στο πλευρό του συντρόφου της, το επιβεβαιώνουν.

Το ζευγάρι θέλοντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα και σχόλια, περνάει αρκετό χρόνο στο σπίτι του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ένα απίστευτο διαμέρισμα με εντυπωσιακή διακόσμηση. Είναι νεανικό με πίνακες και alternative έπιπλα.

Το σπίτι Μιχαλοπούλου - Κουτσόπουλου

Φωτογραφίες από το σπίτι Μιχαλοπούλου και Κουτσόπουλου πριν γίνουν γονείς

Μιχαλοπούλου Κουτσόπουλος σπίτι

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αποκαλύψει πότε θα γίνει η γέννα: «Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς. Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του».

Οι ατάκες του Σωτήρη Κοντιζά για το παιδί που περιμένει ο Κουτσόπουλος

Όπως είχαμε δει στα πρώτα λεπτά του 7/6 επεισοδίου του MasterChef, η δοκιμασία ήταν άκρως απαιτητική, ωστόσο, δεν έλειψαν και οι επικές στιγμές, μιας και ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλεσε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο «Επιθεωρητή Κουτσοπουλίνι» λόγω του ντυσίματός του

Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Σακαλής ρώτησε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Ο Σωτήρης ντρέπεται, αλλά θα έχει κάποια έκπτωση αν έρθει;». Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς να απάντησε χαρακτηριστικά: «Τρία παιδιά έχω Στέλιο μου…. Ένα έχει ο Πάνος και… ξεφουρνίζει όπου να ‘ναι ο Λεωνίδας» . Μάλιστα, γελώντας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν δίστασε να πει «Ξεφουρνίζει λέει… τι θα γεννήσω φραντζόλα».