Μόνο με το μαύρο της σουτιέν και ένα κόκκινο κραγιόν - "Κόλασε" το Instagram η Αναστασία Περράκη

Κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μόνο με το μαύρο της σουτιέν και ένα κόκκινο κραγιόν -

Η Αναστασία Περράκη διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς στα προσωπικά της όλα βαίνουν καλώς, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες την ήθελαν έτοιμη για το επόμενο βήμα στο πλάι του κούκλου συντρόφου της. Είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της, ωστόσο τις προάλλες ξάφνιασε το κοινό με την ανάρτησή της.

Κοινοποίησε μία φωτογραφία της, όπου ποζάρει με ανακατεμένα μαλλιά και κατακόκκινο κραγιόν, φορώντας μόνο ένα μαύρο σουτιέν, με αποτέλεσμα τα σχόλια να "πάρουν φωτιά" και να μην μπορούν να σταματήσουν. Χωρίς πολλά πολλά κατάφερε να δείξει μία άλλη πλευρά του εαυτού της.

Η Αναστασία Περράκη ποζάρει με κόκκινο κραγιόν και μαύρο σουτιέν

Αναστασία Περράκη

«Της είπα "σκέφτομαι να κάνω τηλεόραση" και μου απάντησε "δεν κάνεις γιατί μιλάς σαν π…της»

Η Αναστασία Περράκη ένα από τα πιο γνωστά μοντέλο της Ελλάδας, μιλάει στην ΟΝ Τime και την Σάσα Σταμάτη για τις δύσκολες πτυχές του μόντελινγκ, αλλά και για δύο πασίγνωστες κυρίες της μόδας, που η μία την απείλησε ότι θα την καταστρέψει.

Το μοντέλο εξομολογήθηκε τις δυο φορές που δέχτηκε συμπεριφορές ακραίες από συνεργάτες της.

Ποιο είναι το πιο προσβλητικό που σου έχουν πει;

Με πολύ γνώστη κυρία από το χώρο της μόδας κατά καιρούς συζητούσαμε τι να κάνω μετά το μόντελινγκ γιατί μου είχε πει ότι πρέπει να σταματήσω να κάνω αυτή τη δουλειά λόγω ηλικίας. Κατανοητό αυτό. Της είπα «σκέφτομαι να κάνω τηλεόραση» και μου απάντησε «εσύ δεν κάνεις για τηλεόραση γιατί μιλάς σαν π…της».

Στη συνέχεια της ανέφερα μήπως να ασχοληθώ με το μακιγιάζ που μου αρέσει και μου απάντησε «κορίτσι μου, έτσι νομίζεις ότι γίνονται οι make up artist; Αυτό πρέπει να το έχεις ταλέντο». Tης είχα πει να κάνω ρούχα και μου έλεγε «έχεις ιδέα από πατρόν, έχεις ιδέα από κουμπιά;». Όλα αυτά μου τα έλεγε την περίοδο που είχα χάσει ξαφνικά τον πατέρα μου από καρδιά.

Αναστασία Περράκη απειλές κυρία της μόδας

Σε έχουν απειλήσει για την καριέρα σου;

Στο παρελθόν από μια άλλη κυρία από το χώρο της μόδας, που είχαμε καλή συνεργασία και πίστευα ότι θα ήταν πιο ντόμπρα σε αυτά που έλεγε, ζήτησα κάποιο δικό μου έγγραφο και μου είπε «θα σε καταστρέψω, δεν θα ξαναδουλέψεις πουθενά».

Να σημειώσουμε πως η Αναστασία Περράκη έχει ένα παιδί από τον πρώην σύζυγό της, Μιχάλη Μουρούτσο.