Η μικρή Μελίτα έγινε ολόκληρη κοπέλα - Για ιππασία η Ελένη Χατζίδου παρέα με το κόρη της

Πιο περήφανη από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μικρή Μελίτα έγινε ολόκληρη κοπέλα - Για ιππασία η Ελένη Χατζίδου παρέα με το κόρη της

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρίσκονται μία ανάσα μακριά από το καινούριο τους ξεκίνημα στο κανάλι του STAR, ωστόσο, μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα απολαμβάνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με το παιδί τους, την Μελίτα. Μάλιστα, τώρα που είναι ακόμη πιο μεγάλη και καταλαβαίνει περισσότερα πράγματα, θέλουν να της δώσουν εμπειρίες που θα της μείνουν αξέχαστες.

Έτσι, την πήραν και πήγαν για ιππασία, με την τραγουδίστρια να είναι πολύ περήφανη για το κοριτσάκι της. Η ίδια μοιράστηκε και μία φωτογραφία από το μάθημα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, όπου πόζαρε δίπλα στο παιδί της, που βρισκόταν πάνω στο άλογο και ήταν απόλυτα προσηλωμένη σε αυτό που έκανε.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της στο μάθημα ιππασίας

Ελένη Χατζίδου

Ταξίδεψε μέχρι την Αλεξανδρούπολη για έναν λόγο

Η Ελένη Χατζίδου βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους Μέλιτα, χαλαρώνοντας, καθώς από τον Σεπτέμβρη οι υποχρεώσεις τους με τη νέα εκπομπή, που ανέλαβαν θα είναι διαφορετικές.

Ανάμεσα στα μέρη, που έχουν επισκεφτεί για φέτος το καλοκαίρι, αυτή τη φορά σταθμός τους ήταν στον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας εκεί, όπου μεγάλωσε και σήμερα ζουν οι δικοί της. Μάλιστα μέσα από μια ανάρτηση της ίδιας της Ελένης στο instagram είδαμε τη μαμά και τον μπαμπά της αλλά και το λόγο, που έφτασαν κοντά τους, κάνοντας μια μοναδική έκπληξη.

«Ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου είναι μαζί από το 1968! Από παιδιά δηλαδή! Γνωριστήκανε σ ένα πάρτυ όπου ο μπαμπάς ζήτησε απ τη μαμά να χορέψουν και από τότε είναι αχώριστοι... Έχω ακούσει άπειρες φορές την ιστορία της γνωριμίας τους και ποτέ δε τη βαριέμαι.

Φέτος αποφάσισα αντί για να γιορτάσουμε μόνο τα γενέθλια τους που τα έχουν τον ίδιο μήνα(12/8 ο μπαμπάς και 28/8 η μαμά)να τους κάνω μια τούρτα για την αγάπη τους που κρατάει τόσα χρόνια, με θέμα το πως γνωριστήκανε! Εσένα σε τρομάζει η ιδέα το να περάσεις μια ζωή ολόκληρη μαζί με κάποιον?».

Χατζίδου - Γονείς