Με αναλογίες μοντέλου και πόδια 20άρας - Η Δέσποινα Βανδή με μικροσκοπικό μπικίνι στα 53 της

Άκρως εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αναλογίες μοντέλου και πόδια 20άρας - Η Δέσποινα Βανδή με μικροσκοπικό μπικίνι στα 53 της

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς σε κάθε της εμφάνιση είναι προσεγμένη και ξέρει πως να ντύνεται ώστε να αναδεικνύει το κορμί της, το οποίο παρουσίασε με μία φωτογραφία της με μαγιό και συγκεκριμένα μπραζίλιαν, δείχνοντας την πίσω όψη της και "τρέλανε" το κοινό της.

Ακόμη και με μπικίνι, λοιπόν, η τραγουδίστρια είναι άκρως εντυπωσιακή, διότι το σώμα της για τα 53 της έτη είναι αψεγάδιαστο. Η φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram το Σάββατο 20/8 το κάνει ξεκάθαρο, αφού έχει αναλογίες μοντέλου και πόδια 20άρας. Μάλιστα, πόζαρε ανέμελη και χαμογελαστή με γυαλιά ηλίου στο πρόσωπο, χωρίς ρετούς και φίλτρα.

Το σώμα της Δέσποινας Βανδή στην ηλικία των 53 ετών

Δέσποινα Βανδή

Παραδομένος στον έρωτα της Δέσποινας Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν ούτε στιγμή, αφού είναι αχώριστοι και, μάλιστα, η τραγουδίστρια τον ακολουθεί σε κάθε του παράσταση, όπου κι αν βρίσκεται. Τη Δευτέρα 15/8, λοιπόν, με αφορμή την ονομαστική της γιορτή, ο ηθοποιός θέλησε να την εκφράσει μερικά τρυφερά λόγια, δημόσια, τα οποία έκαναν ολόκληρο τον τόπο να "κολλάει", αφού "στάζει μέλι" για την καλή του.

Έτσι, δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τους δυο τους να κρατιούνται χέρι χέρι μπροστά από μία πισίνα που είχε θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, ενώ την ίδια στιγμή κοιτάζονταν στα μάτια, με ένα βλέμμα που αποκαλύπτει πόσο πολύ αγαπιούνται. Εκείνη φορούσε το μαγιό της και ένα λεοπάρ παρεό, ενώ εκείνος ήταν ντυμένος στα μαύρα.

«Χρόνια πολλά ψυχή μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης