Κάλυπτε το στήθος μόνο με τα μαλλιά της - Αναστάτωσε με την εικόνα της η Σία Βοσκανίδου

Πόζαρε ακομπλεξάριστη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κάλυπτε το στήθος μόνο με τα μαλλιά της - Αναστάτωσε με την εικόνα της η Σία Βοσκανίδου

Η Σία Βοσκανίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Bachelor, μπορεί να έφτασε μέχρι το τέλος ωστόσο δεν κατάφερε να "κλέψει' την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Πλέον η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Να τονίσουμε πως η Σία Βοσκανίδου μετά το τέλος του ριάλιτι ξεκίνησε να ασχολείται περισσότερο με το τραγούδι μιας και πλέον έχει βγάλει δικά της τραγούδια.

Αυτή τη φορά, η ίδια κατάφερε να "ανάψει" τα αίματα φορώντας το μαγιό της, το καπέλο και τα ψηλά τακούνια. Φυσικά δεν άργησε και η άλλη ανάρτηση στην οποία πόζαρε ακομπλεξάριστη χωρίς σoυτιέν ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Σούσουρο με τις αναρτήσεις της Σίας Βοσκανίδου

«Όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να...»

Στην εκπομπή «Breakfast at Star» παραχώρησε συνέντευξη η Σία Βοσκανίδου την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από την συμμετοχή της στο «The Bachelor». Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έχει ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι όπου την είδαμε να κυκλοφορεί και το δικό τους κομμάτι.

Η ίδια είπε μεταξύ άλλων: «Πάντα μου άρεσε, αλλά επαγγελματικά μετά το Bachelor, αφού είχα βγάλει το “Δεν γίνεται”, που το είχα γράψει μέσα στη βίλα. Και μετά μου έγινε η πρόταση να τραγουδήσω σε ένα κέντρο και έτσι συνεχίζω την πορεία μου».

Μάλιστα, λίγο αργότερα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να κάνεις σχέση, γιατί πολλοί άντρες έχουν ανασφάλειες, σαν να σε φοβούνται. Και εμένα μου το έχουν βγάλει αυτό πολλοί άνδρες όχι λίγοι».