«Είμαι σοκαρισμένη και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε

«Βρήκα τη δύναμη, γιατί...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι σοκαρισμένη και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε

Πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό πως το αυτοκίνητο της Μαρίας Καρλάκη κάηκε και αναζητούνται οι υπεύθυνοι. Η ίδια, λοιπόν, μίλησε στο περιοδικό Secret και εξήγησε πως διαχειρίζεται το ζήτημα, αλλά και ποια είναι τα συναισθήματά της αυτή τη στιγμή.

Ανέφερε, δηλαδή, πως δεν της είναι εύκολο να μιλάει για αυτό το θέμα, διότι είναι ακόμη σοκαρισμένη και τρομαγμένη, ωστόσο θεωρεί πως είναι αξιόλογο το γεγονός πως βγήκε δημόσια και δήλωσε τι συνέβη και ελπίζει το ίδιο να κάνουν και όσοι βιώνουν πίεση και άσχημες συμπεριφορές από άλλα πρόσωπα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε

«Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το θέμα ακόμη, το χειρίζεται ο δικηγόρος μου. Όμως είμαι σοκαρισμένη και, όπως έγραψα και στα social media, δεν γίνεται το 2022 η γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρομοκρατίας. Αυτοί του αντίθετου φύλου πρέπει να καταλάβουν πως δεν υπάρχουν πια τραμπουκισμοί», είπε αρχικά.

Μαρία Καρλάκη

Και συμπλήρωσε: «Μπορεί να είμαι τρομαγμένη, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να ακυρώσω καμία μου εμφάνιση. Ο κόσμος μού δίνει δύναμη, μου δίνει χαρά. Βρήκα τη δύναμη γιατί αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Οι πραγματικοί φίλοι σού δίνουν δύναμη να συνεχίσεις και μένα η δύναμη μου είναι ο κόσμος».

«Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι...»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε το πρωί της Τρίτης (16/8) ο δικηγόρος της Μαρίας Καρλάκη για την εμπρηστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στο αυτοκίνητό της.

Όπως εξήγησε ο κ. Ρουκούνης, οι Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνά τους για τον εντοπισμό του ανθρώπου που έκαψε το αυτοκίνητο της Μαρίας Καρλάκη.

«Το αυτοκίνητό της έγινε στόχος μιας εμπρηστικής επίθεσης. Δεν φαίνεται ότι είναι τυχαίο να περιλουστεί ένα αυτοκίνητο με βενζίνη. Η πυροσβεστική άρχισε να διερευνά τις προσωπικές της σχέσεις και συνέπεσε αυτό το διάστημα που είχε χωρίσει. Ανησύχησε κι έκανε αυτήν τη δήλωση. Δεν έχει καταθέσει ακόμα επισήμως. Όταν κληθεί να καταθέσει, θα πει τις ανησυχίες της και τις υπόνοιες που έχει.

Στο τέλος της σχέσης οι τόνοι ανεβαίνουν κι υπάρχουν υπόνοιες. Δεν ξέρουμε αν οι εντάσεις αυτές είναι στο πλαίσιο του τέλους μιας σχέσης κι έχουν ένα περαιτέρω υπόβαθρο. Είναι περισσότερο η αίσθηση ότι κάποιος παραβιάζει δικό σου χώρο κι έρχεται με τρόπο έμμεσα βίαιο προς εσένα. Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η αίσθηση του απροστάτευτου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της τραγουδίστριας.