Πάρτι και χορός μέχρι το πρωί - Η "έξαλλη" ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Ίο

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάρτι και χορός μέχρι το πρωί - Η

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι αποφασισμένη να αφήσει πίσω της όλα όσα πέρασε μετά την επίθεση που δέχθηκε και θέλει να προχωρήσει τη ζωή της σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Μάλιστα, αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ίο και κάνει διακοπές μαζί με τις φίλες της, όπου διασκεδάζουν στα κλαμπ μέχρι το πρωί και το απολαμβάνει στο έπακρο.

Δημοσίευσε, λοιπόν, άλλο ένα βίντεό, Το βράδυ του Σαββάτου 20/8, από τον ξέφρενο χορό της σε κάποιο μαγαζί του νησιού, δείχνει πιο ανέμελη και χαρούμενη από ποτέ. Τίποτα δεν την σταματάει, ιδιαίτερα όταν έχει τόσους ανθρώπους δίπλα της να την στηρίζουν σε κάθε της απόφαση και σε ό,τι μπορεί να χρειαστεί.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε "έξαλλες" στιγμές με τις φίλες της σε νυχτερινό κέντρο στην Ίο

«Υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λίγες ημέρες πριν, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την παραλία, όπου βρέθηκε δύο χρόνια μετά τη μοιραία ημέρα της επίθεσης. Πλήθος κόσμου έσπευσε να σχολιάσει και να στείλει τη θετική του ενέργεια, γι' αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, όμως, ένα από τα μηνύματά που έλαβε ξεχώρισε.

Πιο συγκεκριμένα, μία μητέρα της έστειλε πως ο μικρός της γιος θα της έκανε σκιά ακόμη και μέσα στη θάλασσα για να την δει να κολυμπάει, με την ίδια να συγκινείται και να της απαντάει πως μεγαλώνει το παιδί της με τον πιο όμορφο τρόπο και αυτό είναι η απόδειξη πως υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω.

«Ο γιος μου να ξέρεις μου είπε ότι αν δεν μπορούσες θα σου κράταγε ομπρέλα μέσα στη θάλασσα. Πόση αγάπη μας έχεις γεμίσει…», ήταν το σχόλιο που δέχθηκε και η η απάντησή της: «Πόσο όμορφα τον μεγαλώνεις, Γύρω μας υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι».

Ιωάννα Παλιοσπύρου