Μετρά τις μέρες για τα γυρίσματα του Σασμού - Πανευτυχής η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για το τέλος των διακοπών της

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετρά τις μέρες για τα γυρίσματα του Σασμού - Πανευτυχής η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για το τέλος των διακοπών της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον Σασμό, η οποία σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία όσον αφορά την πρώτη σεζόν (δείτε εδώ τα λόγια της για το τέλος του πρώτου κύκλου). Δεν έχει μείνει πολύ μεγάλο διάστημα πριν ξεκινήσει η προβολή του δεύτερου κύκλου και η ηθοποιός αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Αθήνα μετά τις διακοπές της και να προετοιμαστεί για τα γυρίσματα που θα ακολουθήσουν.

Ωστόσο, θέλησε να αποχαιρετήσει, με κάποιο τρόπο, την καλοκαιρινή της διάθεση και έτσι επέλεξε μερικές φωτογραφίες της και τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την ξεκούρασή της, αλλά και την ανυπομονησία της για την επιστροφή της στην ρουτίνα της και την δουλειά της.

Η ανυπομονησία της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για την επιστροφή στα γυρίσματα του Σασμού

«Πόσο ωραίο συναίσθημα να τελειώνουν οι διακοπές σου ένα Τσακ πριν αρχίσεις να βαριέσαι! #backtoreality πρωτόγνωρα πράγματα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του προφίλ της.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - διακοπές

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Σασμός

Του έχει αδυναμία και δεν κρύβεται - Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της ηθοποιού

Λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Σασμός (δείτε εδώ μεγάλο spoiler που έγινε γνωστό) η πρωταγωνίστρια Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη απολάμβανε στιγμές ξεγνοιασιάς πριν επιστρέψει στην γεμάτη καθημερινότητά της, καθώς μετά τις διακοπές της με την Δανάη Παππά και τους συντρόφου τους, πέρασε οικογενειακές στιγμές με την οικογένειά της, και πιο συγκεκριμένα με τον αδερφό της.

Η 29χρονη ηθοποιός, όπως μας ενημέρωσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πέρασε λίγες μέρες ξεκούρασης με τον πολυαγαπημένο της αδελφό, Κωνσταντίνο, και χωρίς να αποκαλύπτει την τοποθεσία τους, δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου κάνουν «παιχνίδια» με το φεγγάρι γράφοντας: «Siblings» στην λεζάντα