«Χ@@@ για το τι λεφτά θα παίρνω...» - Στροφή στην καριέρα για την Super Κική

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Χ@@@ για το τι λεφτά θα παίρνω...» - Στροφή στην καριέρα για την Super Κική

Η Super Κική αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ικαρία μαζί με τις φίλες της, ενώ συνάντησε και τον Κοψιάλη μαζί με τον μικρό του γιο, και εκεί προσπαθεί να χαλαρώσει και να ξεχάσει όλα της τα βάσανα. Παρατηρούσε, όμως, πως την ήταν αρκετά δύσκολο να επανέλθει, ενώ θεωρεί πως ούτε το νησί της ταιριάζει ιδιαίτερα, και έτσι για να μπορέσει να "ξεκολλήσει" το μυαλό της, πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Κυριακή 21/8, δήλωσε σε όλους τους ακόλουθούς της πως αποφάσισε να πιάσει δουλειά ως σερβιτόρα εκεί για να θυμηθεί τον παλιό της εαυτό, καθώς αυτή ήταν και η δουλειά που έκανε πριν γίνει γνωστή από την πλατφόρμα.

Η απόφαση της Super Κικής

«Είμαι στην Ικαρία δέκα μέρες. Το νησί αυτό δε μου ταιριάζει καθόλου. Είμαι πολύ γριά γι' αυτό το νησί. Όμως επειδή δε μπορώ να φύγω με τίποτα, με τίποτα. Άκου που σου λέω, τα έχω παλέψει όλα, έχω εγκλωβιστεί. Είδα στον ύπνο μου ότι έπιασα δουλειά, όχι στην Ικαρία, σε ένα μαγαζί που δούλευα παλιά στα Πετράλωνα. Ήρθα λοιπόν σε ένα παλικάρι που έχω γνωρίσει εδώ στην Ικαρία, στο μαγαζί του και πιάνω δουλειά σήμερα στις 8 το απόγευμα ως σερβιτόρα.

Εγώ τα βγάζω τα λεφτά μου μια χαρά από το Instagram, δεν είναι αυτό. Χ@@@@κα για το τι λεφτά θα παίρνω. Θέλω να εκτονωθώ. Θέλω να ξαναθυμηθώ πως ήμουν. Έχω να δουλέψω τέσσερα χρόνια και ζηλεύω τους σερβιτόρους όποτε τους βλέπω. Λοιπόν, πιάνω δουλειά σήμερα το απόγευμα», είπε χαρακτηριστικά.

Super Κική

«Όλα είναι χάλια κι εγώ ακόμα...»

Η Super Κική είναι μία από τις γυναίκες που αναδείχθηκαν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν μία ειλικρινή σχέση με το κοινό. Έχει περάσει πολλές δυσκολίες, από φυλακή, ναρκωτικά, αλλά και άπιστους συντρόφους, ωστόσο ύστερα από την τελευταία της αναποδιά με την αποβολή του παιδιού της, προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της.

Επέλεξε μάλιστα να πάει διακοπές με τις φίλες της στην Ικαρία και να τα αφήσει όλα για λίγο πίσω της και να κοιτάξει τον εαυτό της, και το Σάββατο 6/8 θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες της από εκεί, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Εγώ είμαι καλά χαμογελώ. Όχι επειδή τα πράγματα είναι τέλεια, ούτε επειδή πηγαίνουν όπως εγώ τα θέλω .. αλλά επειδή είναι όλα χάλια και εγώ ακόμα τα καταφέρνω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Super Κική

Super Κική - ανάρτηση

Super Κική - ανάρτηση στο Instagram