Ο ξέφρενος χορός της Τζένης Μπότση σε πανηγύρι στην Ικαρία - «Γεμίζουν συνέχεια δάκρυα τα μάτια μου»

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο ξέφρενος χορός της Τζένης Μπότση σε πανηγύρι στην Ικαρία - «Γεμίζουν συνέχεια δάκρυα τα μάτια μου»

Η Τζένη Μπότση από τότε που έγινε μανούλα βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι και, καθώς βλέπει την κόρη της να μεγαλώνει, αισθάνεται πραγματική ευτυχία. Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να περάσουν ουσιαστικό χρόνο μαζί στις διακοπές τους, ενώ η ηθοποιός μπόρεσε να ξεδώσει λιγάκι κατά την παραμονή τους στην Ικαρία.

Πέρασε τόσο όμορφα, που για να αποχαιρετήσει το νησί δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου χόρευε σε ένα από τα πανηγύρια του νησιού, όπου αισθάνθηκε πως γαλήνεψε η ψυχή της.

Η Τζένη Μπότση σε ξέφρενο γλέντι στην Ικαρία

«Καλοκαίρι 2022….Με ένα πλατύ , ήρεμο και γαλήνιο χαμόγελο, αλλά και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετώ για άλλη μια χρονιά την Ικαρια, την Ικαριά ΜΟΥ!

Βρέθηκα πάλι με τις νεράιδες και τα ξωτικά μου, ένοιωσα ξανά τον Διόνυσο να μου χαϊδεύει τα μαλλιά, και δειλά δειλά μετά από 3 χρόνια αγκαλιάστηκα και πάλι για να χορέψω τον μαγικό μας χορό!

Και αν γεμίζουν συνέχεια δάκρυα τα μάτια μου ,όσο γράφω, είναι γιατί αισθάνομαι την τύχη να με πνιγεί! Τύχη γιατί γυρνάω κάθε χρόνο στη σταθερά μου, στις αναμνήσεις μου, ενώ δημιουργώ αναμνήσεις ζωής και για την Αλίκη! Καλή συνέχεια καλοκαιριού….αν και όλοι ξέρουμε ότι με αυτή την ευχή απλά, χρυσώνουμε το χάπι…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παιδί της θάλασσας η μικρή Αλίκη - Αυτή είναι η νέα ασχολία της κόρης της ηθοποιού

Η Τζένη Μπότση έχει ξεκινήσει τις διακοπές της, εδώ και ένα μήνα περίπου, από την Χίο όπου έκανε και την πρώτη της βουτιά η κόρη της, Αλίκη. Έκτοτε δεν έχουν σταματήσει να πλατσουρίζουν σε διάφορα μέρη, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Ικαρία.

Όσο περνάει ο καιρός και η μικρή της μεγαλώνει όλο και περισσότερο, υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στις δραστηριότητες που μπορούν να δοκιμάσουν, έτσι ώστε και εκείνη να αποκτήσει πολυάριθμες εμπειρίες που θα της μείνουν αξέχαστες, αλλά η μητέρα της θα αισθάνεται ότι αξιοποιεί σωστά και δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο.

Έτσι, κατά την παραμονή τους στο νησί αποφάσισαν να ξεκινήσουν μαθήματα σερφ και η Αλίκη, φυσικά, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένη, ακολουθώντας τις οδηγίες των δασκάλων. Πέρα, όμως, από αυτές τις ασχολίες απολαμβάνουν και λίγες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που βρίσκονται εκεί.

Τζένη Μπότση

Τζένη Μπότση - κόρη

Τζένη Μπότση  - Ικαρία

Τζένη Μπότση  - παιδί