«Οι δοκιμασίες που πέρασα...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με την πρώτη ανάρτηση του ''χρυσού'' Πετρούνια

Πρωταθλητής για 6η φορά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Οι δοκιμασίες που πέρασα...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με την πρώτη ανάρτηση του ''χρυσού'' Πετρούνια

Μεγάλες στιγμές έζησε για άλλη μια φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Μόναχο κερδίζοντας για 6η χρονιά το ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, κάνοντας έτσι περήφανη για πολλοστή φορά όλη την Ελλάδα, που τον παρακολουθούσε.

Στο πλευρό του αθλητή βρέθηκε πρώτη και καλύτερη η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, η οποία τόλμησε το απίστευτο για τον άντρα της ταξιδεύοντας μέχρι τη Γερμανία μαζί με τα δύο μωρά τους για να γιορτάσουν τη μεγάλη χαρά, που μπήκε για άλλη μια φορά στο σπίτι τους.

Έτσι λοιπόν, ο Πετρούνιας δε μπόρεσε να μην κάνει και μια πρώτη ανάρτηση στο instagram για να περιγράψει τα πρώτα του συναισθήματα κρατώντας στα χέρια του ακόμη ένα μετάλλιο, που κέρδισε με το σπαθί του.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια μετά την κατάκτησή του

«Το 6ο Ευρωπαϊκό Χρυσό μετάλλιο με γεμίζει χαρά και δύναμη για τη συνέχεια! Οι δοκιμασίες που πέρασα τα τελευταία χρόνια μ’ έκαναν άτρωτο και σ’ αυτό συμβάλλατε όλοι εσείς που είστε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια στα δύσκολα και στα εύκολα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας στο μήνυμα του.

«Το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που είναι στο πλάι μου σ’ αυτή την προσπάθεια! Thank you Munich for the love!».

Πετρούνιας - Μετάλλιο

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ

Η απονομή του βραβείου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για τους κρίκους

Κατά την απονομή του βραβείου, ο Ολυμπιονίκης δάκρυζε την ώρα που ακουγόταν ο Εθνικός Ύμνος της χώρας, ενώ δίπλα του στεκόντουσαν και οι άλλοι δύο αθλητές. Ειδικότερα, Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Αντέμ Ασίλ από την Τουρκία με 15.033 βαθμούς και το χάλκινο ο Κόρντεϊ Τάλοχ από τη Μεγάλη Βρετανία με 14.866.