Breakfast at Star: Στον αέρα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της εκπομπής - Οι ριζικές αλλαγές μπροστά και πίσω

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Breakfast at Star: Στον αέρα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της εκπομπής - Οι ριζικές αλλαγές μπροστά και πίσω

Στον αέρα βγήλε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την εκπομπή του Star, «Breakfast at Star» καθώς στο τιμόνι της παρουσίασης θα δούμε τον Ετεοκλή Παύλου με την σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου. Μάλιστα, οι δυο τους ηχογράφησαν ένα νέο τραγούδι για τους τίτλους αρχής της εκπομπής.

Μεταξύ άλλων, στο τρέιλερ φαίνεται ξεκάθαρα η ομάδα που έχει ανανεωθεί ριζικά τόσο μπροστά από τις κάμερες όσο και πίσω. Οι δύο μεταγραφές στο πάνελ είναι η Μαίρη Αργυριάδου που άφησε το πρωινό της Σίσσυς Χρηστίδου αλλά και η Λιλή Πυράκη που αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής, «Breakfast at Star»

Τα πρώτα λόγια της Παπίλα μετά το κόψιμο του Breakfast at Star

Το πρωί της Παρασκευής 8/7, η κάμερα του Mega Καλημέρα πέτυχε στο αμάξι τόσο την Έλενα Παπίλα όσο και τον Γιωργο Καρτελιά, και όπως ήταν λογικό ρωτήθηκαν για το κόψιμο της εκπομπής τους Breakfast @Star, γεγονός που όπως δήλωσε και η ίδια η παρουσιάστρια την στεναχώρισε ιδιαίτερα καθώς ήλπιζε πως θα συνέχιζαν, ενώ φήμες λένε πως συνεχίζουν στην θέση τους...

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια ανέφερε: «Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν συνεχίζει η εκπομπή. Δεν το θεωρούσαμε δεδομένο. Ήλπιζα ότι θα συνεχίσει.Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει αμηχανία και από τις δύο πλευρές γιατί υπάρχει ανθρωπιά και από τις δύο πλευρές και συναισθήματα.

Πήγε πολύ καλά στα νούμερα γιατί θα πρέπει να σκεφτούμε ότι ήμασταν δύο άγνωστοι και ακόμα είμαστε στο τηλεοπτικό κοινό. Eγώ θα ήθελα να συνεχίσω την τηλεόραση σε ένα project που θα μου ταιριάζει».