Πήρε πολύ σοβαρά τον ρόλο της - Τα πρώτα πλάνα της Super Κικής ως σερβιτόρα στην Ικαρία

Η φίλη της ήταν στο πλευρό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πήρε πολύ σοβαρά τον ρόλο της - Τα πρώτα πλάνα της Super Κικής ως σερβιτόρα στην Ικαρία

Την Κυριακή 21/8 η Super Κική ανακοίνωσε δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αποφάσισε να θυμηθεί την παλιά της ζωή και να βρει τον καλό της εαυτό, δουλεύοντας ως σερβιτόρα σε μία καφετέρια της Ικαρίας. Την ίδια κιόλας μέρα ξεκίνησε να εργάζεται και φυσικά στο πλευρό της ήταν και οι φίλες της για να την εμψυχώσουν.

Η Κατερίνα Πεφτίτση, συγκεκριμένα, την τράβηκε και μερικά βίντεο για να μπορεί να τα παρουσιάσει στο κοινό της, ενώ πήρε και τις πρώτες δηλώσεις της για αυτή την εμπειρία. Μάλιστα, και η ίδια η Influencer προσπαθούσε να ενημερώνει τον κόσμο για το πως τα πηγαίνει δηλώνοντας σοκαρισμένη για την προειδοποίηση που έβαλε.

Οι πρώτες στιγμές της Super Κικής ως σερβιτόρα στην Ικαρία

Super Κική

''Με έβαλε να κλέψω περίπτερο και τον συνάντησα στη φυλακή"

Η Super Κική έδωσε μια συνέντευξη στο κανάλι Konilo Talks στο Youtube και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια και στα μπλεξίματα που είχε με ναρκωτικά και συμμορίες. Ανέφερε και ένα άγνωστο προς το κοινό περιστατικό, όταν ένας άνδρας την έβαλε στα 11 της να κλέψει ένα περίπτερο και πολλά χρόνια αργότερα τον συνάντησε στην φυλακή.

H influencer προσπαθεί να αφήσει σιγά σιγά πίσω το δυσάρεστο συμβάν της αποβολής της, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό της. Έτσι βρέθηκε για διακοπές στην Ικαρία, με την καλή της φίλη Αγγελική Μανουσάκη. Μάλιστα συγκινώντας τους followers της αποκάλυψε μέσα από ένα story, πως το χρειάζεται όσο τίποτα άλλο, αφού δεν έχει πάει ποτέ της κανονικές διακοπές.

Η Σούπερ Κική ανέφερε ότι ένας Αλβανός την έβαλε να κλέψει ένα περίπτερο. Εκείνη ήταν μόλις 11 ετών, πήρε περιοδικά με δώρα αλλά δεν ακούμπησε ούτε την ταμειακή μηχανή, ούτε τηλεκάρτες. Εκείνος τότε της ζητούσε επίμονα τα χρήματα. «Με έπιασε από τα πόδια, με τίναζε να πέσουν τα λεφτά και βρήκε κάτι που είχα κρύψει. Άρχισε να τρέχει έξαλλος στα στενά. Ούρλιαζε. Μετά από πολλά πολλά χρόνια, ήμουν στο Μεταγωγών και τον είδα. Χάρηκα εγώ που είδα γνωστό, αλλά δεν με χαιρέτησε καν. Θυμόταν ό,τι συνέβη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 30.58'