Κούκλος με πράσινα μάτια - Έχει γίνει ολόκληρος άντρας ο γιος της Εύης Φραγκάκη

Δε σταματάει να τον καμαρώνει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κούκλος με πράσινα μάτια - Έχει γίνει ολόκληρος άντρας ο γιος της Εύης Φραγκάκη

Η Εύη Φραγκάκη δεν επιθυμεί να απασχολεί με τα προσωπικά της και παρά το γεγονός, ότι ο γάμος που έκανε πριν χρόνια με γνωστό δημοσιογράφο έληξε, εκείνη έχει επιλέξει να κρατάει το θετικό του γεγονότος, που δεν είνια άλλο από την ύπαρξη του γιου της στη ζωή.

Ο Σταύρος έχει μεγαλώσει πολύ, καθώς σήμερα είναι 13 ετών και από μια φωτογραφία, που δημοσίευσε η μητέρα του στο instagram από τις κοινές τους διακοπές στην Κρήτη, βλέπουμε πως είναι ένας κούκλος με πράσινα μάτια και μάλιστα μοιάζει αρκετά στη μητέρα του, η οποία τον καμαρώνει σαν κλασσική Ελληνίδα μαμά.

Η Εύη Φραγκάκη ποζάρει μαζί με τον γιο της

«Καλοκαίρι είναι: να κάνουμε μαζί βουτιές, να γελάμε παρέα πάνω από junk food (πότε - πότε ), να είμαι υπερήφανη για το νέο σου πτυχίο, να σε βλέπω να παίζεις σαν μικρό παιδί. να σε χαζεύω όταν με κρατάς αγκαλιά σαν μεγάλος άντρας!

Ως μανού σου, είμαι απλά η αρχή σου, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να τη ζήσεις όπως αξίζει σε σένα και όπως τη θελήσεις εσύ!».

Εύη Φραγκάκη - Γιος

Η Εύη Φραγκάκη εξομολογείται για την συνεπιμέλεια με τον πρώην σύντροφο της

Η Εύη Φραγκάκη μίλησε στην εκπομπή T-LIVE το πρωί της Δευτέρας και εξομολογήθηκε για την συνεπιμέλεια με τον πρώην σύντροφο της.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει ένα παιδί με τον εξίσου δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη με τον οποίο όμως χωρίσει.

Η Εύη Φραγκάκη, μέσα σε όλα ανέφερε πως όχι μόνο η ίδια αλλά και ο πρώην σύζυγός της έχουν εφαρμόσει την συνεπιμέλεια προκειμένου το παιδί της να βλέπει το ίδιο και τους δυο γονείς.

Στην εκπομπή η δημοσιογράφος, που πρόσφατα χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, είπε συγκεκριμένα: «Είναι δικαίωμα του παιδιού να μεγαλώνει με τους ίδιους όρους και με τον ίδιο χρόνο και με τους δυο γονείς του»

Ενώ παράλληλα ανέφερε: «Δεν έχουμε μάχη. Είμαστε δυο άνθρωποι που δεν είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά είμαστε γονείς ενός παιδιού. και θα είμαστε πάντα».

Ευή Φραγκάγκη