«Μόνο έγκυος δεν...» - Το αναπάντεχο σχόλιο που δέχτηκε η Ζέτα Μακρυπούλια κάτω από την ανάρτησή της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μόνο έγκυος δεν...» - Το αναπάντεχο σχόλιο που δέχτηκε η Ζέτα Μακρυπούλια κάτω από την ανάρτησή της

Την τελευταία περίοδο ολοένα και περισσότερο φούντωναν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν την Ζέτα Μακρυπούλια να περιμένει το πρώτο της παιδί σε ηλικία μόλις 44 ετών ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς η γνωστή παρουσιάστρια το έχει διαψεύσει έμμεσα με τις αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.

Μεταξύ άλλων η ίδια στην τελευταία της ανάρτηση όπου αποκάλυψε την αγαπημένη της ασχολία όσο βρίσκεται στις καλοκαιρινές της διακοπές δέχτηκέ ένα σχόλιο κάτω από την δημοσίευσή της όπου της έγραψαν χαρακτηριστικά: «Μόνο έγκυος δεν φαίνεσαι όλοι λύσσαξαν πως είσαι...».

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια και το αναπάντεχο σχόλιο που δέχτηκε

Σούσουρο με το σχόλιο που δέχτηκε η Ζέτα Μακρυπούλια

"Τα πράγματα έχουν αλλάξει..." - Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε την αποκάλυψη μέσα από μια φωτογραφία

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή (31/7) μέρα για την Ζέτα Μακρυπούλια καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά της, για αυτό και η ίδια θέλησε να τα περάσει φυσικά στην θάλασσα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα (δείτε εδώ την φωτογραφία που δημοσίευσε με το που ξημέρωσαν τα γενέθλιά της).

Η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η ίδια θέλησε να μοιραστεί πως παλαιότερα, στεναχωριόταν που τα γενέθλιά της ήταν καλοκαίρι καθώς τα σχολεία ήταν κλειστά και όλοι οι φίλοι της ήταν διακοπές με τους γονείς τους. Ωστόσο, αυτό πια έχει αλλάξει και χαίρεται που μπορεί και τα γιορτάζει στην θάλασσα.

«Καλοκαίρι και γενέθλια???? Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονεις τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για τα γενέθλιά της