«Κάθε θυσία αξίζει» - Στην παραλία με πράσινο αστραφτερό μπικίνι η ετοιμόγεννη Στέλλα Δημητρίου

Το πρώτο της μπάνιο για φέτος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάθε θυσία αξίζει» - Στην παραλία με πράσινο αστραφτερό μπικίνι η ετοιμόγεννη Στέλλα Δημητρίου

Η Στέλλα Δημητρίου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μόλις δύο μήνες πριν και ήδη έχει πραγματοποιήσει το baby shower πάρτι για τα δύο μωρά που έχει στην κοιλίτσα της. Όσο πλησιάζει, όμως η ημέρα που θα έρθουν στον κόσμο η ίδια φροντίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της απασχολώντας τον εαυτό της με διάφορα πράγματα, παρόλα αυτά, δεν είχε καταφέρει να κάνει ακόμα μπάνιο στην παραλία μέχρι την Κυριακή 21/8 που έκανε την πρώτη της βουτιά.

Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι δημοσίευσε μία φωτογραφία της με την φουσκωμένη της κοιλίτσα στην άκρη της θάλασσας, εξηγώντας πως ό,τι κι αν κάνει ή οτιδηποτε στερείται, αξίζει για να φέρει στη ζωή τα παιδιά της.

Η ανάρτηση της Στέλλας Δημητρίου με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει

«Το πρώτο μου μπάνιο για φέτος !! Αλλά κάθε θυσία αξίζει για να φέρεις στο κόσμο δύο ζωούλες !! Ευλογημένη!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Στέλλα Δημητρίου

Ανακοίνωσε συγκινημένη το φύλο των μωρών

Η ίδια με πολύ χαρά μίλησε μέσω skype την Πέμπτη 16/6 στο Mega Καλημέρα αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της.

Το μοντέλο μίλησε για τον γάμο και τη βάφτιση, που αναμένεται να κάνει με τον σύζυγό της, ενώ νωρίτερα μοιράστηκε με το πάνελ της εκπομπής και τον κόσμο πως είναι στο 5ο μήνα και σε πολύ λίγο δε θα κρατάει ένα μόνο μωράκι αλλά δύο, καθώς περιμένει δίδυμα. Με μεγάλη συγκίνηση στη φωνή της συνέχισε λέγοντας πως είναι αγοράκια με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να την εύχονται ξετρελαμένοι.

«Είναι τα αγόρια μας, είναι δίδυμα και έρχονται τα αγοράκια μας ναι. Συγκινούμαι που το λέω, είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε η Στέλλα Δημητρίου διακόπτοντας με τρεμάμενη φωνή.

«Είναι πάρα πολύ καλό να ακούγεται για τις γυναίκες η συντήρηση ωαρίων, να το έχουν στο μυαλό τους, να το βάλουν σε ένα πρόγραμμα όσες θέλουν, έτσι ώστε να μην αγχώνονται στο μέλλον για την εγκυμοσύνη».