Δε σταμάταγαν τα καυτά φιλιά ούτε μέσα στη θάλασσα - Full διαχυτικοί Σοϊλέδης και Αντωνά σε παραλία της Μυκόνου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δε σταμάταγαν τα καυτά φιλιά ούτε μέσα στη θάλασσα - Full διαχυτικοί Σοϊλέδης και Αντωνά σε παραλία της Μυκόνου

Στιγμές αγάπης και φουλ έρωτα θα δει όποιος ρίξει μια ματιά στα social media του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, οι οποίοι ζουν τον έρωτά τους στο έπακρο και παράλληλα απολαμβάνουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά.

Μετά τον 15αυγουστο, αφού ήταν ειδικά αφιερωμένη ημέρα στο κορίτσι του ποδοσφαιριστή στο ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr σε παραλία της Μυκόνου να κάνει τα μπάνια του και παράλληλα να έχει άκρως τρυφερά τετ - α - τετ εκτός αλλά και εντός του νερού, που δεν ξεκόλλαγαν ο ένας από τον άλλον.

Τα τρυφερά φιλιά του Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά σε παραλία της Μυκόνου

Αντωνά - Σοϊλέδης

Όλη η αλήθεια πίσω από το άγριο βλέμμα της Αντωνά στη βραδιά του τελικού του Survivor 5

Ο Άρης Σοϊλέδης μετά την αποκαλυπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Love it, βρέθηκε στο πλατό του Όλα Γκουντ και μαζί του ήταν και η μέλλουσα γυναίκα του, Μαρία Αντωνά. Οι δυο τους αποκάλυψαν πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, ενώ η δεύτερη προχώρησε και σε ορισμένες σοκαριστικές δηλώσεις για το σκηνικό που κρύβεται πίσω από το θυμωμένο της πρόσωπο την ώρα που ανακοινώθηκε ο νικητής του Survivor 5.

Η δημοσιογράφος, από την άλλη πλευρά, εξήγησε: «Πιο πολύ η παγωμάρα σε αυτό το περιβόητο βλέμμα είναι η στεναχώρια και η κούραση. Είμαι από τις έξι το πρωί στη δουλειά, θέλω να πω, καθημερινά και στον τελικό είχα πάει σερί από τη δουλειά. Είχα πάνω μου την κούραση του αιώνα, την ψυχολογική και όλων αυτών των πραγμάτων. Υπήρχε και ένα παρασκήνιο το οποίο τώρα θα το πω.

Καθώς ήμουν στην κερκίδα και ανακοινώνεται το αποτέλεσμα, υπήρχε ένας πολύ συγκεκριμένος άνθρωπος πίσω χωρίς να θέλω να τον κατανομάσω – προφανώς αντιλαμβάνεστε ποιος μπορεί να είναι – ο οποίος έλεγε «σταυρώστε τον» και με τελίτσες μια πολύ άσχημη βρισιά. «Σταυρώστε τον, σταυρώστε τον». Δηλαδή… Τι να πω, τι να λέμε τώρα».