Συγκίνηση για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη - Το απίστευτο βίντεο με την εγκυμονούσα γυναίκα του την ώρα που το μωρό κλωτσάει

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκίνηση για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη - Το απίστευτο βίντεο με την εγκυμονούσα γυναίκα του την ώρα που το μωρό κλωτσάει

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και η σύζυγός του Ελένη Αθερινού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένουν να γίνουν για πρώτη φορά γονείς (δείτε εδώ ποια ηθοποιός ανακοίνωσε τη δική της εγκυμοσύνη στον 9ο μήνα). Το ζευγάρι βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα και απολαμβάνει κάθε λεπτό μέχρι να έρθει στη ζωή τους το παιδάκι τους.

Το βράδυ της Κυριακής 21/8 μάλιστα, ο ενθουσιασμένος μπαμπάς δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την φουσκωμένη κοιλιτσα της συντρόφου του, την ώρα που το μωρό κλωτσάει, με τον ίδιο να σχολιάζει πως: «Θέλει να βγει».

Το βίντεο του Κωνσταντίνου Κυρανάκη με την έγκυο σύντροφό του

Λίγα λόγια για τον πολιτικό

Γεννήθηκε στις 19 απριλίου το 1987 στο Λουξεμβούργο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατάγεται από το Βόλο και την Κρήτη. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη στρατηγική επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Αθήνας.

Έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του μάρκετινγκ. Επίσης, υπήρξε συνιδρυτής της πρώην πλατφόρμας BrainGain για την επιστροφή των νέων στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Το 2014 συμμετείχε και στην καμπάνια του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τον Ιανουάριο του 2017, το διεθνές περιοδικό Forbes τον επέλεξε στους 30 νέους κάτω των 30 ετών με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη, στην κατηγορία Law & Policy.

Δραστηριοποιήθηκε με τη ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ενώ εκλέχθηκε πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος από τον Μάιο του 2013 μέχρι τον Μάιο του 2017.

Στις ευρωεκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής και έλαβε 34.232 σταυρούς, ενώ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 (που έγιναν με λίστα) ήταν στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθηνών.

Από τον Απρίλιο του 2016 είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εργάστηκε για 2,5 χρόνια ως αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου, όταν και αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2019.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, λαμβάνοντας περισσότερους από 42.000 σταυρούς. Στις 18 Ιουλίου 2019 εξελέγη με 238 ψήφους γραμματέας της Βουλής.

Έχει ταχθεί κατά της προσφυγικής κρίσης και έχει υποστηρίξει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να προστατέψει τα σύνορα της με σκοπό να περιοριστεί η μαζική εισροή μεταναστών.

Ο Κυρανάκης έχει εκφραστεί αρνητικά για την αλλαγή ονόματος της Βόρειας Μακεδονίας και μετά τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών σχολίασε ότι δεν θα αποκαλεί τη χώρα με τη νέα ονομασία. Αντίστοιχα, δεν είχε αποκλείσει την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της συμφωνίας με σκοπό την ανατροπή της, κάτι που τελικώς δεν πραγματοποίησε.

Ως πρώην κάτοικος εξωτερικού δήλωσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να δώσει τη δυνατότητα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού. Ακόμη, έχει ταχθεί υπέρ της μείωσης φόρων και εισφορών, αλλά και της παροχής κινήτρων σε επιχειρήσεις για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.