''Ρίγη συγκίνησης'' με αυτή την κίνηση - Οι θαυμαστές του Βοσκόπουλου άφησαν άφωνη την Γκερέκου

Απίστευτο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Ρίγη συγκίνησης'' με αυτή την κίνηση - Οι θαυμαστές του Βοσκόπουλου άφησαν άφωνη την Γκερέκου

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα, που έφυγε από τη ζωή ο Τόλης Βοσκόπουλος, με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή να είναι συντετριμμένες στο μνημόσυνό του.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ ούτε για την οικογένεια του, αλλά ούτε και για τους θαυμαστές του, οι οποίοι το απέδειξαν με μια κίνηση. Μέσω μιας δημοσίευσης, που έκανε συγκινημένη η ηθοποιός έγινε γνωστό, πως στη Θεσσαλονίκη δόθηκε το όνομα του Τόλη σε μια από τις οδούς της πόλης.

Η ανάρτηση της Γκερέκου για οδό στη Θεσσαλονίκη που πήρε το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου

«Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη… Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη. Εξωτερικεύεται με κάθε τρόπο. Έτσι είναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την ομογένεια που λάτρεψαν κα λατρεύουν τον Τόλη. Γιατί και εκείνος τους έδωσε την ψυχή του. Και αυτή η αγάπη είναι πάνω από κάθε άλλη αναγνώριση. Ευχαριστούμε!».

Βοσκόπουλος - Οδός

Η τρυφερή ευχή της Άντζελας Γκερέκου στην κόρη της ένα χρόνο μετά τον χαμό του Βοσκόπουλου

Η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα πλέον και έφτασε η στιγμή να γιορτάσει τα 21α της γενέθλια, ένα χρόνο μετά τον χαμό του αγαπημένου της πατέρα. Η μητέρα της έκανε την ημέρα της αυτή πιο ξεχωριστή, δημοσιεύοντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με την ίδια και τους γονείς της, συνοδεύοντάς τες με ένα τρυφερό κείμενο.

Η ηθοποιός τόνισε πως και εκείνος που την βλέπει από ψηλά, αλλά και η ίδια, είναι περήφανοι για εκείνη και την αγαπούν πολύ για όλα όσα είναι.

«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας κ μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγίας έλεγε ο μπαμπάς σου... Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη κ αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη κ Ευλογημένη καρδιά μας. Σ' αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκεί...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου

Τόλης Βοσκόπουλος