Τρία χρόνια από το θάνατο της γυναίκας του Λάκη Λαζόπουλου - Η συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε

Μια καλοκαιρινή στιγμή με την αγαπημένη του Τασούλα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τρία χρόνια από το θάνατο της γυναίκας του Λάκη Λαζόπουλου - Η συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα 22/8 από τότε που η επί χρόνια σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου, Τασούλα έφυγε από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από ένα μακρινό καλοκαίρι συνοδευόμενη από ένα λιτό και τρυφερό μήνυμα.

Ο Λαζόπουλος απέχει τα τελευταία χρόνια από τους ρόλους που τον είχαμε συνηθίσει στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο σχολιάζει συχνά την επικαιρότητα με το δικό του καυστικό ύφος. Μάλιστα μετά από συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιου, όπου ερωτήθηκε για πολλά πρόσωπα, έκανε και τον σχολιασμό του για τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος προκάλεσε την αντίδραση του γνωστού κωμικού.

Η ανάρτηση του Λαζόπουλου για τα τρία χρόνια από το θάνατο της συζύγου του

Δημοσίευσε λοιπόν μια δικιά του και μια δικιά της φωτογραφία από στιγμές τους κάποιο καλοκαίρι θέλοντας έτσι να τιμήσει τη μνήμη της αγαπημένης του συζύγου που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

«20 Αυγούστου κάποτε…» έγραψε λιτά ο καλλιτέχνης δημοσιεύοντας δυο εικόνες από εκείνον και την αγαπημένη του σύζυγο στην παραλία.

Η ανάρτηση του Λαζόπουλου για τα τρία χρόνια από το θάνατο της Τασούλας

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Λάκης Λαζόπουλος - Οι οργισμένες του αναρτήσεις στο Instagram

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότεροι διάσημοι είναι εκείνοι που μπαίνουν στο στόχαστρο haker, και με διάφορους τρόπους πέφτουν θύματα θύματα απάτης στο διαδίκτυο, και πλέον στον μακρύ κατάλογο προστίθεται και ο Λάκης Λαζόπουλος (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του για τον Γιώργο Τράγκα).

Όπως ανέφερε και ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις του, ανέβασε φωτογραφίες με ένα ψεύτικο προφίλ που δημιουργήθηκε, παριστάνει τον ίδιο και στέλνει μηνύματα σαν να είναι ο ίδιος, κάνοντας έκκληση στο κοινό του να μην θεωρεί πως είναι εκείνος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, επέστησε την προσοχή των χρηστών λέγοντας ότι στέλνονται μηνύματα εκ μέρους του και ότι στόχος είναι να μπερδέψουν την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να κατεβάσει το δικό του επίσημο προφίλ αντί για το fake.

 Θύμα haker ο Λάκης Λαζόπουλος