Ακυρώθηκαν εκτάκτως δυο συναυλίες της Άννας Βίσση - Τι συνέβη

Βγήκε σχετική ανακοίνωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ακυρώθηκαν εκτάκτως δυο συναυλίες της Άννας Βίσση - Τι συνέβη

Δύο συναυλίες της Άννας Βίσση ακυρώθηκαν εκτάκτως, όπως ανακοίνωσε η εταιρείας παραγωγής Galaxias Live Production. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι συναυλίες δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που πλήττουν την Ελλάδα τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, από χθες 22/8 έχει βγει έκτακτο δελτίο καιρού, όπου ενημερώνει ποιες περιοχές της Ελλάδας τα έχουν τα πιο άσχημα φαινόμενα και για πόσο καιρό θα διαρκέσουν.

Η ανακοίνωση για την ακύρωση των συναυλιών της Άννας Βίσση

«Η εταιρεία παραγωγής Galaxias Live Production ενημερώνει το κοινό ότι οι προγραμματισμένες συναυλίες της Άννας Βίσση στη Λάρισα 23 Αυγούστου – Κηποθέατρο Αλκαζάρ και στη Βέροια 24 Αυγούστου, Θέατρο Άλσους Μ.Μερκούρη ακυρώνονται λόγω πρόβλεψης κακών καιρικών συνθηκών».

Μετά την ανακοίνωση, η Άννα Βίσση ενημέρωσε επίσης τους διαδικτυακούς της φίλους και έγραψε: «Αγαπημένοι μου φίλοι λυπάμαι πολύ για την ατυχία αυτή και εύχομαι να βρεθούν νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες μας»

Άννα Βίσση συναυλίες ακύρωση

Το περιστατικό με την αστυνομία

Η Άννα Βίσση είναι γνωστό πως αυτό το διάστημα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διαφορα μέρη, στις οποίες την ακολουθεί και η οικογένειά της που τα "σπάει" κάθε φορά στη σκηνή. Όταν, όμως, δεν βρίσκεται στη σκηνή, της αρέσει να διασκεδάζει με φίλους και αυτό έκανε και τις προάλλες, αλλά η βραδιά της επιφύλασσε μία έκπληξη.

Προς τον δρόμο της επιστροφής σταμάτησαν το αμάξι της κάποιοι αστυνομικοί ζητώντας της να κάνει αλκοτέστ, αφού πρώτα την ρώτησαν πόσο είχε πιει. Η τραγουδίστρια απάντησε πως είχε πιει μόνο δύο ποτήρια και ζήτησε από τον φίλο που ήταν μαζί της να καταγράψει το στιγμιότυπο για να δείξει σε όλους πως έλεγε την αλήθεια. Στο τέλος δικαιώθηκε, με την ένδειξη να είναι μηδενική.

«Εγώ περίμενα να λιποθυμήσει ο policeman», «Κλαίωωω...! Έχασε την ευκαιρία της ζωής του να σε συλλάβει», «Στην αρχή νόμιζα ήθελε να του τραγουδήσεις», «Τι μηδέν ρε, αφού έχει πιεί δύο ποτηράκια», «Ο Mr policeman πήρε πόζα, κοίταξε καλά, εκανε γελάκια και τελικά έδειξε 0», ήταν μερικά από τα σχόλια που δέχθηκε κάτω από το βίντεο στο Tik Tok.